Giriş Yap

SMS

Yeditepe İş Güvenliği Ekipmanları

  Yeditepe İş Güvenliği Ekipmanları San. Ve Tic. Ltd. Şti firması 21 yıllık bilgi ve birikimiyle hizmetinizdedir. Satışını yaptığımız iş güvenliği malzemelerinin tamamı uluslar arası EN normlarına uygunluğu tescilli ürünlerden oluşmaktadır. Amacımız siz değerli müşterilerimize en kaliteli malzemeyi en uygun fiyatlarla sunmak ve iş güvenliği konusunda sizlerle çözüm ortaklığımızı geliştirmektir.

 

        “En çok üzerine konuşulan, en eksik olandır” ilkesinden hareket edersek, iş sağlığı güvenliği alanında da en çok konuşulanlardan birinin “işbirliği” ve “diyalog” olduğunu görürüz.  Yeni yasal düzenlemelerle iş sağlığı ve güvenliği alanında işverene ve işçiye düşen yükümlülüklerin kapsamı hızla genişletilmekte bu durum ise işgibirliği ve diyaloğu ön plana çıkarmaktadır.

 wsi

         Tedarikini gerçekleştirdiğimiz ürünlerle siz değerli müşterilerimize güvenlik ağı üretiminden ve montajından, karabinalara, tam korumalı vücut kuşaklarından, düşme durdurma sistemlerine, alan perdelerinden emniyet ayakkabılarına kadar çok çeşitli malzemeler konusunda hizmet vermekten mutluluk duyarız.


Sektörler

Diğer

  • Diğer
Telefon :
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 1112
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2300243413
E-Posta : info@yeditepeisguvenlik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2725 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder