Giriş Yap

SMS

TRANSMEP ULUSLARARASI TAŞ. TUR.VE TİC.LTD.ŞTİ


TRANSMEP Uluslararasi Tasimacilik uluslararasi karayolu tasimaciligi dalinda faaliyet gostermek uzere 1998 yilinda Istanbul'da kurulmustur.

Sirketimiz Turkiye-Avrupa-Turkiye hattinda komple ve parsiyel bazda karayolu tasimaciligi yapmaktadir.Ayni zamanda orta Avrupa ulkelerinde konuslanmis acentalarimiz vasitasi ile yuk toplama,depolama,dagitim ve aktarma hizmetleri de vermektedir. 

Avrupa Birligi'nin getirmis oldugu gelismeler sonucu tasimacilik sektorue hizli bir giris yapan ve gun gectikce buyuyen bir firma olan TRANSMEP LOGISTIC SRL/ROMANYA uluslararasi kara tasimaciligi piyasasina kendi oz mali olan araclari ile basta Romanya olmak uzere Avrupa ulkelerine tasimacilik sektorunde hizmet sunmaktadir. 

Sirket felsefemiz guvenli bir yuk tasimaciligini benimsemistir. Ithal veya ihrac edilen malin guvenli bir sekilde teslim edilmesi baslica prensibimizdir. 

Transmep stratejisi; musterilerimizin ongordugu toplam tedarik surelerine gore istenilen urunu, istenilen yerde, istenilen zamanda teslim etmek uzerine kuruludur. 

Transmep, duzenli ve saglikli organize lojistik hizmetler vermektedir. Gonderici firmalar ile surekli temas halinde olup malin siparis sartlarina gore uygun evrak hazirlanmasi, depo cektirmesi malin yola cikartilmasi, varisi ve yukarida tom sozu edilen lojistik hizmetlerin her safhasinda musteriyi bilgilendirmesi, transit sure garantisi verilmesi hizmetleri arasindadir.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Ulaştırma projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (karayolu, köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb.)
Telefon : 320 87 00
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 6
Dükkan No : 612
Giriş Katı : 6
Adres Kodu : 1695763563
E-Posta : metin@transmep.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2631 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder