Giriş Yap

SMS

TFS ELEK. MALZ. İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. - TFS MÜH. ELEK. MEK. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Ülke genelinde ve yurt dışındaki projelerde başarılı olabilmenin günümüz koşullarında ancak her çalışanı aktif bir şekilde üretime katma ve herkesin ürettiği kadar kazanması düşüncesi ile çalışmalarına başlayan firmamız, sektörde kurumsal olma mantığından yola çıkarak, çalışanların firması olması ilkesi ile temeli 2006 yılında 3 elektrik-elektronik mühendisi tarafından Moskova'da atılmıştır. Daha sonra 2008 yılında Türkiye'de, 2011 Erbil'de ve 2013'de KKTC'de ofis açarak çalışmalarına devam etmektedir.

Bölgedeki doğal enerji kaynaklarından yararlanılması, enerji sorunlarının giderilmesi, enerji üretimi ve dağıtımında mühendislik çalışmalarında, ulusal ve uluslararası standartları dikkate alarak bize güvenen işverenler ve yatırımcılara; mühendislik hizmetlerinde tecrübeli ve yaşamsal olarak daha toplumsal düşünen ekipler ile hizmet etmektir.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan doğru tasarımları bulmak ve en uygun çözümleri üretmek, her koşulda kaliteden taviz vermeden işi zamanında ve hatasız olarak sonlandırmak, hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlamak ve geliştirmek, personelin yeni teknolojileri takip etmesi ve kendisini sürekli geliştirmesini sağlamak, hizmetleri verirken temel değerlerden sapmamak ilkeleri ile sektörün tanınan ve güvenilir firması olmak için yola çıktık.

Başarılı olabilmek için düşük maliyet ile yüksek kalitede üretim yaparak, sektörün tercih edilen firması olacağımıza inanıyoruz. 2006 yılından bu yana çalışmalarına başladığımız projelerde uyguladığımız toplam kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışı başarılı olmuştur.

2011 yılından itibaren ise sektördeki tecrübesi 1990 'lara dayanan makina mühendislerince yönetilen mekanik taahhüt firması ERDEN TESİSAT PROJE İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İle işbirliğine gidilmiş olup, sektördeki faaliyetlere ELEKTRO-MEKANİK grup olarak devam edilmektedir.

Birleşmenin yarattığı sinerji ile her türlü sağlık tesisleri,oteller ve turizm tesisleri , sanayi tesisleri, enerji santralleri, arıtma tesisleri, iş ve ticaret merkezleri,konutlar ve eğitim binaları gibi projelerin ısıtma-soğutma-havalandırma-klima sistemleri, yangın, sıhhi tesisat ve arıtma sistemleri ile OG ve AG dağıtım sistemleri, topraklama ve aydınlatma sistemleri hususunda ihtiyaç duyulan tüm elektromekanik hizmetler en uygun çözümlerle sunulmaktadır.

TFS Mühendislik olarak bizim ile çalışmaya başlayan tüm firmalara ve firma çalışanlarımıza teşekkür ediyor ve daha uzun seneler beraber çalışma umuduyla diyoruz.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Yer yüzeyinin araştırılması ve harita yapımına yönelik mühendislik faaliyetleri (jeodezik, fotogrametrik ve hidrografik ölçüm yapma, topografya hizmetleri ile yol, kadastro, topoğrafik, vb. haritaların hazırlanması)
Telefon : 0212 210 13 68
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 181
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2067751160
E-Posta : info@tfsgrup.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2396 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder