Giriş Yap

SMS

REOTURKEY ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

REO’nun REOTURKEY satış şubesi Mayıs 2010’da kurulmuştur. 

Şimdiki ana müşterilerimiz Titreşimli Besleme Sistemleri (Frekans ve Tiristör ayarlı kontrol kartları REOVIB) ve Endüstri Konverter Çözümleri (Hat/Şebeke Filtreleri, DC-Link Enduktanslari Motor Soku, dv/dt Filtresi Sinüs Filtresi ve Fren Dirençleri) sektörlerinden oluşuyor.

REOTURKEY %100 1925’de Almanya’da kurulmuş REO AG’ye bağlı bir şubedir. Aile tarafindan yönetilen orta ölçekli şirket kısa bir zaman içinde global faaliyetler gösteren bir şirket haline geldi ve bugün en önemli elektronik ve enduktif imalatcilar arasında yer alıyor.

REO grubu günümüzde üstün kalitede ve çok çesitli ürün portfolyosuna sahiptir. Sürekli yatırım, yenileyici ürün tasarımı ve kesintisiz eleman eğitimleri ile gelecek için açık bir soru bırakmıyoruz. REO elektronik sektöründeki görevini yeterli bir ortak ve uzman olarak yapabilmesi icin sürekli yatirim, yenileyici ürün tasarimi ve kesintisiz eleman egitimleri yapiyor.

Dünya capinda cok genis ürün portfolyosuna sahib satis noktalarimizin garantisi yurt disindaki 11 sube ve ilaveden Cin, ABD ve Hindistandaki üretimleri ile sizlere saglaniyor. Böylece hangi dili konusursaniz konusun REO dünyanin heryerinde müsteri isteklerini hemen karsilayabilecek.

Tabiki genis standard ürünler secenekleri yani sira sizlere taleblerinize göre tasarlanmis özel cözümler‘de sunabiliyoruz.

Sektörler

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Elektronik müzik aletleri veya klavyeli çalgıların imalatı (elektrik gücüyle ses üreten veya sesi güçlendirilen enstrümanlar) (dijital piyano, sintizayzır, elektrogitar, vb.)

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Motorlu taşıtlar için ateşleme kablo takımları ve diğer kablo setleri ile ateşleme bujisi ve manyetosu, dinamo, manyetik volan, distribütör, ateşleme bobini, marş motoru, alternatör vb. imalatı
Telefon : +90-(0 )212 - 2215118
Blok : B
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1833
Giriş Katı :
Adres Kodu : 2059951422
E-Posta : info@reo-turkey.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2498 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.03.2021

Mesaj Gonder