Giriş Yap

ÖREN KABLO SAN. TİC. LTD. ŞTİ. - TEKNOVİTA ELEKTRONİK SAN. TİC.LTD.ŞTİ

Türkiye’nin ilk koaksiyel kablo üreticisi, Türk kablo sektörünün ise en eski ve en köklü kablo üreticilerinden bir tanesi olan Ören Kablo olarak; 1979 yılından bugüne hizmetlerimize kesintisiz devam etmekteyiz. Firmamız, ileri teknolojinin tüm imkânlarına sahip donanımlı üretim hatları, uzman kadrosu, müşteri odaklı çözümleri, yeniliklere açık vizyonuyla adını kısa sürede iç ve dış pazarda sektörün öncü şirketleri arasına yazdırmayı başarmıştır.

İstanbul Silivri’de yer alan ve 9.000 m² kapalı alana sahip modern üretim tesislerimizde 100’den fazla çalışanımız ile sektöre kalite, yenilik ve çeşitlilik sunmak üzere çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Merkez satış müdürlüğü İstanbul Perpa’da bulunan kuruluşumuz İzmir, Ankara ve Adana ile birlikte toplam 4 ayrı noktada müşterileri ile ilişkilerini yürütecek organizasyonu, kaliteli hizmet anlayışını esas alarak sağlamaktadır.

Faaliyetlerimize başladığımız koaksiyel kablo üretimimiz ile yurt içi ve yurt dışı pazarda yüksek montanlarda satış rakamlarına ulaşarak güzel bir başarı yakaladık. Sonrasında ürün gamımızı zenginleştirerek aynı ivmeyi telefon kabloları ve data kabloları üretimlerimiz ile de yakalayarak iç ve dış pazardaki gücümüzü sağlamlaştırdık. Firmamız Türkiye pazarının yanı sıra yurt dışındaki önemli pazarlarda da yüksek marka bilinirliğine sahiptir. Teknik yönden kuvvetli aynı zamanda girilmesi zor bir pazar olan Almanya’da güçlü bir marka değeri yaratmış olup Almanya’da faaliyet gösteren kablo operatörlerinden ürünlerine teknik onay alabilmiş ve kendi markasıyla kendini bu pazarda kanıtlamış ilk ve tek Türk firmasıdır. Almanya’daki Kablo TV operatörlerinden ürünlerine ilk onayını 2009 yılında alan firmamız bugün itibari ile %60’lık pazar payı ile Almanya Kablo TV sektöründe koaksiyel kablo üreticileri arasında “lider” konumdadır.

Koaksiyel Kablolar, CCTV Kabloları, Telefon Kabloları, Data Kabloları, Yangın Alarm Kabloları, Yangına Dayanıklı Kablolar, Sinyal Kontrol - Kumanda Kabloları, Özel / Bileşik Kablolar gibi zayıf akım kablo üretimlerimizle, uzun yıllara dayanan tecrübemizi teknolojik alt yapımız ile birleştirerek geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına üstün kaliteli ürünlerimizle cevap veriyoruz.

Ürün kalitemizi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne titizlikle uyum göstererek gerçekleştirdiğimiz üretim ile kanıtlamış olmamızın yanı sıra, üstün standartlar için yangın kablolarında Alman VDE ve Tüv Rheinland, diğer ürün gruplarında ise TSE ve TSEK sertifikalarını da alarak kalite konusunda fark yaratan bir çizgide ve uluslararası kabul edilmiş standartlarda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Ürünlerimiz, hizmetlerimiz ve üretim yöntemlerimizi durmaksızın yenileyerek daima sektöre öncülük etme anlayışı ile kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyeti ve bağlılığını sağlama ilkesine sadık kalarak, Türkiye’ nin önde gelen kablo üreticilerinden biri olmanın bilinciyle çalışmalarımızı kusursuz hizmet anlayışını esas alarak sürdürüyoruz.
Genel Müdürü'müzden
Yaklaşık 40 senelik tecrübemizi güçlü teknolojik altyapımızla buluşturduğumuz dünya standartlarındaki ürünlerimizle Avrupa’nın önde gelen kablo üreticilerinden biri olmak en büyük hedefimiz. Konusunda uzman, dinamik ve yaratıcı takım arkadaşlarımız ile birlikte bu yolda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ve müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına sunduğumuz üstün kaliteli ürünlerimizle en hızlı şekilde cevap vermeye çalışıyoruz.

Ören Kablo olarak; birinci önceliğimiz her zaman “Müşteri Memnuniyeti” olmuştur, müşteri memnuniyeti firmamız için sunduğumuz ürün ya da hizmet kalitesi kadar değerli bir unsurdur. Biz “memnuniyete” bir ürünün sipariş anından nihai kullanıcıya teslimine hatta kullanım evresindeki memnuniyetine kadar, başından sonuna bütün bir süreç olarak bakıyoruz. Bu sürecin her aşamasında “Ören Kablo” isminin arkasındaki kalite, güven ve şeffaflık ilkelerine karşı büyük bir sorumluluk taşıyor ve bunun bilinciyle üretimlerimize devam ediyoruz.

Ürün yelpazemizi, proaktif çalışmalar sonucunda sektörün ihtiyaçlarını önceden tespit ederek hazırlıyoruz. Ören Kablo markalı tüm ürünlerimizde dünyada geçerli kalite standartlarını yakalamayı amaçlayarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Markamızın adını Avrupa’da fark yaratacak ürünler için Türkiye’den çıkan ilk adres olarak görmek en büyük hedefimiz. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürürken müşterilerimizin her zaman en yakınındaki çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Yer yüzeyinin araştırılması ve harita yapımına yönelik mühendislik faaliyetleri (jeodezik, fotogrametrik ve hidrografik ölçüm yapma, topografya hizmetleri ile yol, kadastro, topoğrafik, vb. haritaların hazırlanması)
  • Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri
  • Jeolojik, jeofizik ve ilgili araştırma ve danışmanlık hizmetlerine yönelik mühendislik faaliyetleri (maden yatağı, yer altı toprak oluşumu, vb. hizmetler) (petrol ve doğalgaz için olanlar hariç)
  • Petrol ve doğalgaz çıkarım projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri
  • Ulaştırma projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (karayolu, köprü, tünel, demir yolları, havaalanı, petrol ve gaz taşımacılık projeleri, liman vb.)
  • Su, kanalizasyon ve drenaj projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (içme suyu dağıtım sistemleri, pompa istasyonları, yağmur suyu yönetim sistemleri, atık suların toplanması vb. projeler)
  • Sanayi ve imalat projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (haddehaneler, farineriler, ulaşım araçları, sanayi makineleri, vb.)
  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)
  • Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç)
  • Diğer projelere yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (telekomünikasyon ve yayıncılık projeleri, doğalgaz ve buhar dağıtım projeleri ve diğerleri ile inşaat projelerinin yönetimi dahil))
  • Doğal bilimler ve mühendislikle ilgili diğer araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetleri (tarımsal araştırmalar dahil)

KÜLTÜR VE SPOR

  • Mesleki birlikler, dernekler ve odaların faaliyetleri (mimar, mühendis, tabip, muhasebeci, yazar vb. dernek ve odaları) (barolar hariç)

TEKSTİL YAN SANAYİ ÜRÜNLERİ

  • Kaplanmış veya emdirilmiş tekstil kumaşlarının imalatı (cilt kapağı için mensucat, mühendis muşambası, tiyatro dekorları, tuval vb. dahil)
Telefon : 0212 220 48 00
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 9/23
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 2117248951
E-Posta : oren@orenkablo.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3595 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 20.01.2021

Mesaj Gonder