Giriş Yap

SMS

NETPORT HARİTA MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT VE TİC. LTD.ŞTİ

KURULUŞ AŞAMAMIZ

2010 yılından itibaren edindiği 5 yıla varan tecrübeleri ile Netport Harita, İstanbul’un çağdaş ticaret merkezlerinden biri olan PERPA Ticaret Merkezin de faaliyet hayatına başlamıştır. Kurulduğu yıldan itibaren Türkiye genelinde birçok mesleki çalışmalara imza atmıştır. Birçok devlet kurumunun yanında özel sektörde de çalışmakta olan büyük ölçekli inşaat firmalarına sürekli ölçme ekibi desteği ve danışmanlık hizmeti sağlamaktadır.

MİSYONUMUZ

Netport Harita kendini müşteri memnuniyetine adamış, dinamik ve tecrübeli personeli ile veri işleme ve analiz yöntemlerini etkileyen yeni teknoloji ve çözümler sunarak Türk Haritacılık ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) piyasasına birçok yenilik getirmiş, ihtiyaç duyan Türkiye pazarının önde gelen çözüm sağlayıcılarından biri haline gelmiştir.

VİZYONUMUZ

HARİTACILIK sektöründende faaliyetine başlayan NETPORT HARİTA zaman içerisinde büyümesini aynı hızla devam ettirmekle beraber, HARİTACILIK sektörünün güvenilir ve saygın firmalarından biri olarak İSTANBUL'UN yapılanması sürecinde üzerine düşen sorumluluğun ciddiyetiyle Çalışmalarına devam etmektedir. Firmamız 2010 yılında İSTANBUL’da NETPORT HARİTA MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT VE TİCARET LTD.ŞTİ. Ünvanıyla kurulmuştur.Kurulduğu gunden bugüne kadar yeni hedefler belirlemiş , yeni projeler geliştirmiştir. Gelişimin getirdiği sorumlulukları başarıyla yerine getiren NETPORT HARİTA, İSTANBUL'UN çeşitli semtlerinde TÜM TEKNOLOJİK GELİŞMELERE uygun olarak yaptığı ÇALIŞMALARINDA faaliyetlerine devam etmektedir

REFERANSIMIZ SİZLERSİNİZ

Değişen ve gelişen şehrimizde modern yaşam standartlarına uygun PROJELER GELİŞTİRLMESİ ihtiyacı doğmuştur. İlimizde artarak devam eden İNŞAAT VE ALTYAPI ÇALIŞMALRINDA SEKTÖRÜN GÜÇLÜ bir temsilcisi olarak firmamız önemli katkı sağlamış, birçok firmaya çeşitli iş sahalrında projeler üreterek güven ve kalitenin simgesi olmuştur. "Müşteri memnuniyeti ve güven, kalite ve sürat" ilkelerini esas alan firmamız, taahhütlerini yerine getirmekte gösterdiği titizliğiyle hak ettiği teveccühü kazanmış, Sektörde ilgi odağı haline gelmiŞtir. NETPORT HARİTA olarak "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."diyor, halkımızı hızla büyüyen ve gelişen İSTANBUL’da sunduĞumuz imkanlardan yararlanmaya davet ediyoruz.

Sektörler

PERAKENDE TİCARET

  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda yapılan diğer perakende ticaret (giyim eşyası, mobilya, bilgisayar, hırdavat, kozmetik, mücevher, oyuncak vb. reyonları olan mağazalar (gıda, içecek ve tütün ağırlıklı olmayanlar))

TEKNİK HIRDAVAT

  • Hırdavatçı (nalburiye) eşyalarının ve el aletlerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri perakende ticareti (çivi, vida, kilit, menteşe, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, perçin, vb.) (tarım ve bahçecilik el aletleri dahil)
Telefon : 0212 210 88 48
Blok : A
Hat
YEŞİL AVLU
Kat : 13
Dükkan No : 2100
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2369540543
E-Posta : info@netportharita.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2293 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder