Giriş Yap

MIKNATIS GRUP MANYETİK SİSTEMLER SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

               

2005 Yılında Kurulan Firmamız;

 

Daima gelişen ve değişen konjonktür, beraberin'de organize olabilme isteğine ışık tutar. Amaç iyi ve kaliteli ürünleri imal edebilmek ve bunları gururla  sanayi’nin kullanımına  sunabilmektir.

KALİTE – GÜVEN  ve YENİLİKÇİ TAKIM RUHU’ na önem veren işletmeler sektörde hak ettiklere yere geleceklerdir. Biz bu mantık ve istekle hareket ediyoruz.

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Gaz, sıvı veya elektrik üretim veya tüketim sayaçlarının imalatı
  • Teçhizatlı çizim masaları ve makineleri ile diğer çizim, işaretleme veya matematiksel hesaplama aletlerinin imalatı (pergel takımı, pantograf, resim, çizim, hesap yapmaya mahsus elektrikli/elektronik çiziciler vb. dahil)
  • Elektrikli kaynak ve lehim teçhizatı (lehim havyaları, ark kaynak makineleri, endüksiyon kaynak makineleri vb.) ile metallerin veya sinterlenmiş metal karbürlerin sıcak spreylenmesi için elektrikli makine ve cihazlarının imalatı
  • Motorlu veya pnömatik el aletlerinin imalatı (zımparalama, taşlama, parlatma vb. elektrikli elle kullanılan aletler ile dairesel veya zincirli testere, matkap, çivileme aleti, perçin tabancası vb.)
  • Elektrikli olmayan kaynak ve lehim aletleri ile gazla çalışan yüzey temperleme (menevişleme) makine ve cihazlarının imalatı (pürmüz ve şalümolar dahil)
Telefon : 320 44 80 - 81
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1049
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2720228853
E-Posta : info@miknatisgrup.com
Mesaj Gönder Kat Planı
4333 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder