Giriş Yap

SMS

KARAMAN ELEKTRİK

Firmamız 1968 yılında Şeref Karaman tarafından kurulmuştur. Mesleki bilgileri, iş titizliği ve ahlaksal değerleri ile iş çevrelerinde sevilen bir kişilik olmuştur. Şeref Bey’in vefatından sonra şirketimiz başına, Hüseyin Karaman geçmiştir. Şirketimiz çalışma anlayışını değiştirmeden hizmetlerine devam etmektedir. 2010 yılından tarihinden itibaren şirketimiz Fuat Karamana teslim edilmiştir.

40 yılı aşkın bir süredir sektörün içersinde bulunan firmamız müşterilerimize sağladığımız kaliteli ve güven esasına dayanan çalışma prensibi üzerinedir. Firmamız Fuat Karaman ile birlikte Güvenlik sistemlerine başlangıç yapmıştır. Birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak, Elektrik Taahhüt, Onarım, Bakım, Topraklama v.b işlerin yanı sıra Yangın Algılama ve İhbar, CCTV, Hırsız Alarm, Seslendirme ve Kartlı Geçiş v.b sistemlerde aranan firma konumundadır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Diğer elektronik ve elektrik telleri ve kablolarının imalatı (koaksiyel kablo ve diğer koaksiyel elektrik iletkenleri, yalıtılmış bobin telleri, izolasyonlu toprak su altı iletkenler, asetatlı ve silikonlu bakır iletkenler, vb.) (fiberoptik kablo hariç)
  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Güvenlik sistemleri hizmet faaliyetleri (hırsız ve yangın alarmı, elektronik kasa gibi güvenlik sistemlerinin kontrolü, kurulumu, bakımı, alınan alarm sinyali ile sistemin doğrulanması ve polis, itfaiye gibi birimlerin harekete geçirilmesi)
Telefon : + 90 212 221 98 07
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 66
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2203946062
E-Posta : info@karamanelektrik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3350 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder