Giriş Yap

SMS

İŞ KORUMA GÜVENLİĞİ İGM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız faaliyetine 1975 yılında iş eldiveni imalatı ile başlamış ve günümüze dek ürün yelpazesini sürekli geliştirerek “İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı” sektöründe öncü bir konuma gelmiştir.

 

Türkiye ‘de ilk CE belgeli koruyucu bareti üreten firmamız T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Avrupa Birliği Uyum Yasası çalışmalarına paralel olarak ürettiği ve ithal ettiği tüm ürünlerde gerekli Avrupa standardını ve CE işaretlemesini sağlamıştır. Her daim eğitime ve gelişime önem veren firmamız sahip olduğu ISO 9001:2008 sertifikası ile bu çalışmalarını belgelendirmiştir.

 

Yurt içi ve yurt dışından birçok markanın satış yetkisini bünyesinde barındıran firmamız, satışını yapmakta olduğu ürünlerin, başta Fransa olmak üzere çeşitli ülkelere ihracatını da yapmaktadır. 2007 yılında bayi statüsünde Alman DRÄGER bünyesine katılan firmamız başarılı projeleri neticesinde DRÄGER ‘in Türkiye’deki en büyük bayilerinden biri konumuna gelmiştir.

Ürünlerimizi kullananların bize hayatlarını emanet ettiğini bilerek ve bu sorumluluğun bilinciyle en ucuz ürünü değil, en güvenilir ürünleri değerli müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Biliyoruz ki İş Güvenliği ürünlerinin gerçek fiyatı satın alınırken değil, kullanılırken anlaşılır.

 

İşletmenizde kullanacağınız veya satışını yapacağınız kişisel koruyucu donanımı seçerken ihtiyaç duyduğunuz teknik bilgiyi ve desteği bizlerden alabilir, dilediğiniz gün ve saatte sizleri işyerinizde ziyaret etmemizi talep edebilirsiniz.

 

Sizden aldığımız Güven, Sevgi ve Destek firmamız için her zaman ilham kaynağı ve itici güç olmuştur, olmaya da devam edecektir.

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Plastikten dikişsiz giyim eşyası ve giysi aksesuarlarının imalatı (eldiven dahil)
Telefon : 210 11 18
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 978
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1576067555
E-Posta : info@iskoruma.com
Diğer Dükkanlar
Blok : B
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 980
Giriş Katı : 8
Mesaj Gönder Kat Planı
3385 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder