Giriş Yap

SMS

ENDO LİNEER TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

2007 yılında kurulmuş olan ENDO Lineer; mekatronik ve otomasyon sistemleri alanında endüstriye hizmet vermektedir. Redüktörler ve lineer modüllerin satışında ciddi ilerleme kaydeden Endo Lineer' in kendi üretimi olan aksesuar ve lineer modülleri de satışa sunulmaktadır. Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan satış ofisi ve İkitelli'de yer alan fabrikasıyla üretim ve satış faaliyetlerine devam etmektedir.

Endüstriyel pazarda, sunduğu ürünler ve yenilikçi yüzüyle önemli bir yere sahip olan firmanın marka bilinirliği sektörün önemli firmalarının temsilciliklerini de yürütmesi ve kataloğunu genişletmesiyle gün geçtikçe ürün yelpazesini arttırmaktadır.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının kurulum hizmetleri (endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının ve otomatik üretim tesislerinin tasarımı ve montajı, endüstriyel zaman ölçüm alet ve cihazlarının kurulumu) (otomasyon destekliler dahil)

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Metal işleme makinelerinin ve takım tezgahlarının bakım ve onarımı (CNC olanlar dahil)
  • Ağaç, mantar, taş, sert kauçuk veya benzeri sert malzemeleri işlemede kullanılan takım tezgahlarının bakım ve onarımı (CNC olanlar dahil)
  • Endüstriyel rulmanların, dişlilerin, dişli takımlarının ve tahrik tertibatı elemanlarının bakım ve onarımı

TEKNİK HIRDAVAT

  • Rulmanlar ve mekanik güç aktarma donanımları imalatı (bilyeli ve makaralı rulmanlar, aktarma milleri (şaftları), kam ve krank milleri, kranklar vb. ile rulman yatakları, düz mil rulmanları, yatak kovanları ve mil şaft yatakları vb.)
  • Makine ve ekipmanlarla ilgili aksam ve parçaların toptan ticareti (değirmentaşı, bileği taşı, zımpara ve aşındırma ürünleri, konveyör bantları, teknik kullanım için cam ve seramik ürünler, rulmanlar, vb.) (motorlu kara taşıtları için olanlar hariç)
Telefon : 0212 221 16 00
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1715
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2099550101
E-Posta : info@endolineer.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2665 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 10.08.2022

Mesaj Gonder