Giriş Yap

SMS

ELEKS ELEKTRİK - ELEKTRONİK SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız, 1991 yılından itibaren, Yangın Algılama, Söndürme ve Güvenlik sektöründe faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Proje keşif, çizim, fiyatlandırma, satış, tesisat, montaj, devreye alma, periyodik bakım ve satış sonrası servis konularının tamamını aynı anda ve başarıyla yürütebilen, tecrübeli Satış-Proje ve Teknik Servis elemanlarıyla da Türkiye’nin en önde gelen ve belki de tüm bu uzmanlık gerektiren konularını bünyesinde bulunduran Türkiye’deki ender firmalardan biridir.

Hem imalatçı, hem ihracatçı ve hem de ithalatçı vasfı ile de taahhüt firmalarının, müteahhitlerin, devlet kurumlarının ve özel projelerin öncelikle referans aldığı firmamız, Yangın Algılama, Otomatik Söndürme, Gaz Algılama, Acil Yönlendirme, Seslendirme ve Güvenlik Alarm Sistemleri konularında keşif, projelendirme, eğitim, satış, satış sonrası servis, periyodik bakım, mühendislik ve supervizyon hizmetlerinin tamamını vermektedir

Ayrıca PERPA – İZMİR – ANTALYA şubeleri ile bu hizmetlerini tüm yurt geneline aynı oranda yaymıştır.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende ticareti (video oyun konsolları dahil)
  • Diğer yazılım programlarının yayımlanması
  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)
  • Diğer bilgi teknolojisi ve bilgisayar hizmet faaliyetleri (kişisel bilgisayarların ve çevre birimlerinin kurulumu, yazılım kurma vb.)

EĞİTİM

  • Bilgisayar, yazılım, veritabanı, vb. eğitimi veren kursların faaliyetleri (temel, orta ve yükseköğretim düzeyinde verilen eğitim hariç)

BASIM-YAYIN

  • Yazılımların çoğaltılması hizmetleri (CD, kaset vb. ortamlardaki bilgisayar yazılımlarının ve verilerin asıl (master) kopyalarından çoğaltılması)
Telefon : 320 57 40 - 41
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 10
Dükkan No : 1504
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2568133926
E-Posta : perpa@eleksyangin.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2872 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder