Giriş Yap

BİROL OTAĞ SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ ( KOÇ ALLİANZ )

Birol Otağ Sigorta Aracılık Hizmetleri, 1996 yılında kurulmuştur. Sağlık Sigortası, Otomobil Sigortası, İşyeri Sigortası, Ev Sigortası, Bireysel Emeklilik Sigortası ve Sorumluluk Sigortası branşlarında hizmet vermektedir. Birol Otağ Sigorta Aracılık Hizmetleri, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak 15 yıldır müşterilerine en iyi hizmeti sunmakta ve oluşabilecek tüm risklere karşı onları güvence altına alarak karşılıklı güven ve memnuniyetin sağlandığı uzun vadeli işbirliği oluşturmaktadır. Birol Otağ Sigorta Aracılık Hizmetleri Allianz Sigorta A.Ş. yetkili acentesi olarak amacımız; satış öncesi ve sonrası beklentilerini saptayarak, kısa zamanda hızlı ve doğru çözümler üretmek, müşterilerimizin risklerini değerlendirerek, ihtiyaçlarına en uygun ve ekonomik poliçeyi hazırlamak, hasar/tazminat durumu oluştuğunda bilgilendirme ve yönlendirme yaparak bu süreci kolaylaştırmak ve nitelikli, kaliteli ve kesintisiz hizmet vererek maksimum memnuniyeti sağlayabilmek için Sigorta Şirketi ile arasında bir köprü vazifesi yapmaktır.

İstanbul Avrupa ilinin Şişli ilçesinde, kurulduğu tarihten bu güne kadar sigorta hizmetleri hakkında müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Birol Otağ Sigorta güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye devam etmektedir. Sizleri de Şişli ilçesinde bulunan Allianz Sigorta acentesi Birol Otağ Sigortaya bekliyoruz.

Sektörler

MALİ MÜŞAVİRLİK

  • Muhasebe ve defter tutma faaliyetleri

KÜLTÜR VE SPOR

  • Mesleki birlikler, dernekler ve odaların faaliyetleri (mimar, mühendis, tabip, muhasebeci, yazar vb. dernek ve odaları) (barolar hariç)
Telefon : 222 18 06
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 9
Dükkan No : 1163
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2682130121
E-Posta : bilgi@birolotagsigorta.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3251 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder