Giriş Yap

SMS

ARYAKA İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

ARYAKA Türkiye Ltd. Şti. sizlere; kaliteli, güvenli ve güler yüzlü, sorunsuz hizmet  sunmak adına 20 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosu ile  IRAK / BAĞDAT  ve UKRAİNE / KİEV  şubeleri kanallarıyla faaliyetlerini yürütmektedir.

Tüm Dünya'dan Türkiye'ye ithalat ve ihracat yapan firmamız; Referanslarımız'dan da anlaşılacağı üzere, kalite ve sorunsuz hizmet sunmak prensibi üzerine kurulmuş olup bu sayede Türkiye'nin ve Dünya'nın sektörlerinde öncü firmalarının güvenlerini kazanmayı başarabilmistir.  

Tüm iş süreçlerimizde en yüksek kaliteyi ve mükemmeliyeti hedefleyerek, kusursuz iş çözümleri sunmak, bu doğrultuda çalışmak temel prensiplerimiz olmuştur.

Bilginin hızlı ve ekonomik biçimde çözümlere dönüştürülmesi ve uygulanması başarılarımızın kaynağıdır. Misyonumuz, müşterilerimizin karlılığını ve şirketimizin değerini arttırmak üzere en iyi çözümleri sunmaktır.

Sektörler

TOPTAN GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

  • Gıda maddelerinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (aracı üretici birlikleri dahil, yaş sebze ve meyve hariç)

İNŞAAT MALZEMELERİ

  • İnşaat malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (inşaat demiri ve kerestesi hariç)
Telefon : 02122203628
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 9
Dükkan No : 1403
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2203346644
E-Posta : info@aryaka.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3450 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder