Giriş Yap

ALPSAT ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Profesyonel uydu sistemleri, güvenlik sistemleri ve yayın dağıtımı konusunda akılcı çözümler üreten Alpsat Elektronik, 2008 yılında üretim ve Ar-Ge faaliyetleri ile çalışma hayatına başlamıştır. Sektördeki 15 yıllık tecrübesi ile uydu anten sistemleri konusunda, ülkemizde ve yurt dışı pazarlarında etkili bir çözüm ortağı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Alpsat Elektronik, sektör profesyonellerine yönelik üretim ve satış faaliyetleri gerçekleştiriyor olmanın bilinciyle, ürün ve sistemlerinde yüksek kaliteyi ön planda tutan ve bu bakış açısından ödün vermeyen bir anlayışa sahiptir. Pazardaki örneklerinden farklı, ilerici, yenilikçi ve akılcı çözümler üreterek, hem profesyonel kurulum yapan kişi ve kurumlara hem de dolaylı yoldan son kullanıcıya, basit ama güçlü çözümler sunmak,Alpsat Elektronik'in hedefleri arasındadır.

Bunun yanı sıra ekonomik ürün gamıyla da birçok ihtiyacı karşılayabilecek nitelikte bir portföye sahip olan Alpsat Elektronik, Satfinder serisi uydu yön bulucu ürünleri ile başlayan üretimini, 2013 yılında CATV Headend ve SMATV Multiswitch ürünleri ile de zenginleşmiştir. 2015 yılında Kablo Tv , Karasal Dijital Tv ve Fiber Optik Sinyal Ölçüm cihazları üretimine yoğunlaşmıştır. Alpsat Elektronik sektörde bir çok firmaya özel proje ve OEM cihaz üretimi yapmaktadır.

Kurumsal ve bireysel hizmetlerde her zaman en iyiyi sunmayı amaç edinen Alpsat Elektronik, bu anlayışla çalışmaya devam edecektir.

Sektörler

Telefon : 222 85 50
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1697
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2105849893
E-Posta : info@alpsat.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3113 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder