Giriş Yap

SMS

LOGO OTOMASYON YÜCEL KAYAR

 

Logo Otomasyon 1998 yılından itibaren 7 yıldır değişmeyen çizgisi, sürekli gelişen bakış açısı ve 1992’den gelen bilgi birikimi ile siz değerli müşterilerimize Mikroelektronik, Endüstriyel Elektronik, Kontrol ve Kumanda, PC veya PLC tabanlı endüstriyel sistemler alanlarında üretim, tasarım, satış, servis ve mühendislik hizmetleri sunmaktadır. 

Global rekabetin en önemli ayağı hiç şüphesiz ki verimli çalışmaktır. Ancak verimlilik her firmanın istediği , rastlantısal olmayan ve elde edilmesi güç olan bir özelliktir.

Bu yüzden  Logo Otomasyon , sahip olduğu bilgi ve tecrübe ile çalıştığı firmaların en yüksek prodüktivite seviyesine ulaşmasını ve müşterilerinin ihtiyaçlarını en ekonomik şekilde karşılamayı hedefleyen bir kuruluştur.

Felsefemiz, kendi alanımızda kazandığımız tüm teknolojik bilgi ve birikimi, her türlü Elektronik ve Otomasyon Sistemlerine uyarlayarak katma değer üretebilmektir. Bu amaca ulaşabilmek için AR-GE çalışmalarından, satış ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm aşamalarda, aynı amaca yönelik olarak çalışmaktayız.

 

 

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
Telefon : 220 47 31
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 931
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1590467070
E-Posta : yucekllkaya@mynet.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3067 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 24.03.2021

Mesaj Gonder