Giriş Yap

2M KABLO SAN. VE TİC.A.Ş

1993 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Alçak gerilim kabloları üreten 2M KABLO; ileri teknolojinin bütün imkanlarına sahip tam donanımlı üretim hatları, uzman kadrosu ve gelişime açık yapısıyla sektörde ilkleri gerçekleştiren, insana yatırım yapmayı en önemli amaçları arasında gören öncü bir konuma sahiptir. Kuruluşundan itibaren alçak gerilim kablolarını 2MKAB® markasıyla üretmekte olup daha sonra Ses ve Görüntü kablolarını LOOKAB® markası, yangına dayanıklı kabloları ise FireKab® markası adı altında toplamış ve bu markalar sektöründe kalite, güven, başarı ve ilklerin sembolü olmuştur.

İHRACAT

2M KABLO alçak gerilim kablosu üretiminin %40'ını ihraç etmektedir. Bu ülkelerden bazıları Fransa, İngiltere, Almanya, İsviçre, Hollanda, Danimarka, Portekiz, K.İrlanda, Kanada, Rusya, Bulgaristan, Slovenya, Slovekya, Letonya, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Macaristan, Sırbistan, Arnavutluk, Gürcistan, Özbekistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Irak, İran, Suriye, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Sudan, Yunanistan, Malta, KKTC, Pakistan, Mısır, Umman, Kuveyt, Meksika, Vietnam, Tayland olarak sıralanabilir. 2M KABLO ihracat alanındaki başarısı ile 2008 yılında İstanbul Ticaret Odası tarafından aldığı İhracat Başarı Ödülü'nün ardından 2011 ve 2012 yıllarında gerçekleştirdiği ihracat hamlesi ve ülkemizin dünya ticaretinden aldığı payın artmasını sağladığı için İMMİB İhracat Onur Ödülü'ne layık görüldü.

KALİTE BELGELERİMİZ VE LABORATUVARLARIMIZ

Firmamız bünyesinde; Ana Laboratuvar, Kimya Laboratuvarı, Yangın Test Laboratuvarı, Proses Laboratuvarı ve Yüksek Gerilim Test hücresi olmak üzere toplam 400 m² alan kaplayan 5 adet Laboratuvarımız vardır.

Modern test ekipmanlarıyla donanmış 2M KABLO Laboratuvarlarında alçak gerilim kablo üretim anında ve sonrasındaki tüm testler yapılabilmektedir. Ayrıca sektörsel gereklilik gerektirmeyen UV dayanım testi, hidrokarbon dayanım testi vs. gibi test düzenekleri de bünyemizde bulunmaktadır.

Kablo izolasyon ve dış kılıfında kullanılan PVC malzemenin çok özellikli türleri de (düşük duman yoğunluklu/alevi geciktirici, çok esnek, yağlara dayanıklı, UV dayanıklı, anti statik vb.) firma bünyemizde geliştirilmekte ve üretilmektedir.

Tüm ürünlerimiz RoHS ve REACH şartlarına uygunluk taşıyan malzemelerle üretilmektedir.

Sistem belgelendirmede; iki kurumdan  ISO 9001:2008 belgesi (EAC ve LPCB), ISO 14001:2004 ve OHSAS 18001:2007 belgelerimiz mevcuttur. Sürekliliği iç ve dış denetimlerle sürekli kontrol altındadır.

Genel ürün gruplarımızda, Rusya Yangın Sertifika ve GOST-R belgeleri, yangına dayanıklı kablolarda LPCB'den BS 6387 C,W,Z ve EN 50200 PH120 sertifikaları, TSE ve TSEK onaylı sertifikalarımız bulunmaktadır. Aynı zamanda yangına dayanıklı kablolarda GOST ve IEC 60332-3 CAT A / IEC 60331 testlerini geçen Rus Yangın sertifikası da sertifikalarımız arasındadır.

Ayrıca, halojen içermeyen yangına dayanıklı ürünlerimiz; FireKab JE-H(St) H...Bd FE180 PH120 [ EN 50200 PH120 ve IEC 60331 FE180 (3 saat )]; FireKab LIHH FE180 PH90 ve LIHCH FE 180 PH90 [EN 50200 PH90 ve IEC 60331 FE180 (3 saat )] yanma testlerini başarı ile geçmiş ve VDE tarafından belgelendirilmiştir.

LPCB tarafından onaylanan firmaların yer aldığı kırmızı kitapta (RED BOOK bknz www.redbooklive.com) yer alan ilk TÜRK kablo firması alçak gerilim kablosu üreticisi 2M KABLO' dur.

Gemi ve Yat Kablolarında ise DNV.GL, ABS, Türk Loydu ve RINA belgeli kablolarımız mevcuttur. Tüm belge ve sertifikalarımıza web sitemizden erişebilirsiniz.

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Diğer elektronik ve elektrik telleri ve kablolarının imalatı (koaksiyel kablo ve diğer koaksiyel elektrik iletkenleri, yalıtılmış bobin telleri, izolasyonlu toprak su altı iletkenler, asetatlı ve silikonlu bakır iletkenler, vb.) (fiberoptik kablo hariç)
  • Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb.) (endüstriyel olanlar ile elektirikli makine, cihaz ve aletlerde kullanılanlar hariç)
Telefon : 0 212 672 73 14 (Pbx)
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 9/21
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 2118448915
E-Posta : info@2mkablo.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
8125 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 15.03.2021

Mesaj Gonder