Giriş Yap

SMS

TMS REKLAM MATBAACILIK

FİRMA TANITIM:

Maliye Anlaşmalı matbaamız Perpa B Bloktaki merkezinde anlaşmalı işlerle birlikte müşterilerine her türlü dijital ve ofset matbaacılık hizmetini itina ile sunmaktadır. Fatura, Sevk İrsaliyesi, Kartvizit, Antetli Kağıt, Tahsilat Makbuzu, Cepli dosya, broşür, magnet, folyo baskı, bloknot, takvim, davetiye vb. diğer tüm basılı matbuatla ilgili olarak, alanında uzman, güler yüzlü personeli ve kendi makine parkuruyla üretimlerini Perpa’da yapmaktadır.

TMS REKLAM MATBAACILIK

Kurulduğu günden itibaren müşterilerinin reklamla ilgili tüm ihtiyaçlarını en kaliteli, en hızlı ve doğru biçimde karşılamayı hedefler. Reklam, Matbaacılık, Prodüksiyon ve Organizasyon alanlarındaki tüm gelişmeleri takip ederek, müşterilerine kaliteli ve güncel teknolojiyi içeren çözümler sunar. Alanındaki deneyimini genç ve dinamik bir ekiple buluştururken, yaptığı her işte bir akademisyen titizliği ile çalışır.

TMS REKLAM MATBAACILIK

Uzman çalışanları, kullandığı doğru teknoloji ve kendi bünyesindeki matbaa parkuru ile müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirdiği geniş ürün ve hizmet yelpazesini ülke ölçeğine taşımayı hedefleyen bir kurumdur.

ŞİRKET OLARAK MİSYONUMUZ

Güven ve üstün kalite anlayışını, ürün ve hizmet çeşitliliği ile destekleyerek, müşterilerimize yenilik ve yaratıcılık odaklı bir hizmet sunmaktır. Teknolojik altyapıyı etkin ve verimli biçimde kullanırken müşteri odaklı çözüm ortağınız olarak yaptığımız her işte kaliteyi ilke edinmektir. Her tür matbuattan, dijital baskıya varıncaya kadar geniş ürün ve hizmet yelpazemizle hizmetinizde olmak bizler için gurur kaynağı olacaktır.

HİZMET ALANLARI:

Maliye Anlaşmalı Matbaa, Matbaa, Dijital Baskı, Tasarım, Uygulama, Gazete, Dergi, Katalog, Kitap, Fatura, İrsaliye, Bloknot, Poster, Afiş, E-Dergi , Dijital Baskı, Etiket Ambalaj, Web Tasarımı, Plexi Glass Baskı, Çıkartma Etiket, Her Tür Kâğıt ve Plastik Poşet, Sürekli Form Matbaacılık Hizmetleri, Hastane Formları, İç Mekân-Dış Mekân Reklamcılık, Zarf Folyo-Branda Baskı, Vitrin Folyo Kaplama, One Way Vision Uygulama, Kurumsal Kimlik Çalışması, Pleksiglass, Promosyon Kalem, Antetli Kağıt, Küp Blok, Promosyon Defter, Sıcak Klişe, Klişe Baskı, Lazer Baskı, Magnet, Lensli Magnet, Dereceli Magnet, Davetiye, Kartvizit, Acil Kartvizit, Takvim, Masaüstü Takvim, Gemici Takvim, Broşür, Renkli Broşür, Cepli Dosya, Zarf, Diplomat Zarf, Torba Zarf, Selefon, Selefon Kaplama, A4 fatura, A5 fatura, A6 fatura, Oto Kokusu, Form, Sürekli Form, A4 sürekli form, A5 sürekli form, Reklam, Promosyon ürünleri, Ajanda, Notebook, Bloknot, Etiket, CD etiket, Kaşe, Plaket, USB, Powerbank, Katolog

 

Sektörler

BASIM-YAYIN

  • Bys. diğer yayıncılık faaliyetleri (kartpostal, tebrik kartları vb. ile katalog, poster, reklam materyali vb.)
Telefon : 90-212-3206999
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1660
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2117849493
E-Posta : info@tmsreklam.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2759 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder