Giriş Yap

TEKNİK ÖLÇÜM SİSTEMLERİ VE KESİCİ TAKIMLAR SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Teknik Ölçüm Sistemleri ve Kesici Tak. San. Ve Tic. Ltd. Şti 2003 yılında hassas ölçü aletleri, kalite kontrol ekipmanları, metalografik örnek hazırlama ve  görüntü analiz sistemleri ve teknik servis hizmetleri konusunda faaliyetlerine başlamıştır.


Şirketimiz Türk sanayisinin önde gelen kurum ve kuruluşlarının yanında küçük ve orta ölçekli tüm fabrika ve atölyelerin en büyük iş ortağıdır.


Şirketimiz bünyesinde bulundurduğu birçok seçilen marka mevcuttur;  Bowers Metrology, Dharla, Helios&Preisser, Horex, Huatec, Kafer, Kosaka, Kroeplin, Microplan, Moore&Wright, Starrett, TMS, Trimos, Wyler.


Şirket merkezimiz ve Showroom’umumuz İstanbul Perpa Ticaret Merkezi’nde olup Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmir, Konya, Karadeniz Bölgesi bayilikleri aracılığıyla İstanbul dışına da hizmet verebilmektedir.
Şirketimiz genç ve dinamik kadrosu ile teknik destek ve danışmanlık amacıyla Tüm Türkiye’de hizmet verebilecek şekilde organize olmuştur.

 
 
 

Sektörler

HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON

  • Siparişe göre ölçü alınarak dış giyim eşyası imalatı, dokuma, örgü (triko) ve tığ işi (kroşe), vb. kumaştan olanlar (terzilerin faaliyetleri) (giyim eşyası tamiri ile gömlek imalatı hariç)

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Seviye tespit aletleri (nivolar), ölçü çubukları, mezura, çelik metre ve cetveller ile elle kullanılan diğer ölçü aletlerinin imalatı
Telefon : (0212)210 86 41-42-47
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1325
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2628131928
E-Posta : teknikolcumsis@superonline.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3651 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 17.03.2021

Mesaj Gonder