Giriş Yap

SMS

TARGET ELEKTRONİK MEDİKAL ALET VE MALZEME PAZ.LTD.ŞTİ


Target, müşterilerine sunmayı ilke edindiği kaliteli ürünler, güvenilir hizmet ve bilgi birikimi ile bugün faaliyette bulunduğu alanlarda Türkiye' de bir referans teşkil etmektedir. Target özellikle radyoloji konusunda,  radyasyondan  koruyucu, kurşunlu camlar, Anjio ve Girişimsel radyoloji için tavandan askılı kurşunlu pencere ve soğuk ışık kaynakları, X-Ray koruyucu önlükler ve diğer koruma aksesuarları ve hijyenik ürünlerde dünyanın en iyi markaları ile irili ufaklı müşterilerine en iyi çözümleri sunmayı görev bilmektedir. 

1993 yılında iki Elektronik Mühendisi ortak tarafından kurulan Target, Tıbbi cihaz sektörüne, Amerika 'dan HOPE marka otomatik banyo cihazları, MR sistemleri için ses ve video sistemleri gibi ürünlerin ithalatını ve ultrasonografi cihazlarının satışı ile girmiştir.

Yıllar içinde gelişen ihtiyaç ve müşteri talepleri doğrultusunda Target , SCHOTT (Almanya), MAVIG (Almanya), Hygolet (İsviçre) gibi birçok lider firmanın ürünlerini de ithalat /satış yelpazesine ekleyerek ve bazı ürünlerin Türkiye'de üretilmesini sağlayarak müşterilerinin özel ihtiyaçlarına cevap vermeye ilk günkü heyecanla devam etmektedir.  

Sektörler

İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ

  • Temel eczacılık ürünlerinin imalatı (antibiyotik, vitamin, salisilik asit gibi ilaçların imalatında farmakolojik özelliklerinden yararlanmak üzere tıbbi olarak etken maddeler ile kan ürünlerinin, salgı bezi ve ekstrelerin, hormonların vb. imalatı)

SAĞLIK HİZMETLERİ

  • Tıbbi laboratuvarların hizmetleri (adli tıp ve diş laboratuvarlarının faaliyetleri hariç) (hastane dışı)
Telefon : 222 99 20
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 12
Dükkan No : 1787
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 2474237050
E-Posta : targetmedical@yahoo.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2860 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 12.04.2022

Mesaj Gonder