Giriş Yap

SMS

STAR HİDROPAR MAK. PARÇ. SAN. LTD. ŞTİ.

Bosch Rexroth A.Ş. ‘nin Türkiye 'deki Doğrusal Hareket ve Montaj Teknolojileri’nin Ana Bayisidir. Daha önceden Mannesmann Rexroth A.Ş. ‘nin, yani şimdiki ünvanı Bosch Rexroth A.Ş. ‘nin vermiş olduğu hizmeti 1996 yılından itibaren Perpa İş Merkezi Okmeydanı / İstanbul 'da vermektedir. Star Hidropar Ltd. Şti. bir dünya markası olan Bosch Rexroth ürün grubu Doğrusal Hareket Teknolojisi (STAR üretim programını) ve Montaj Teknolojilerini (Bosch Alüminyum Profilleri ürün programını) Türkiye'de


Mühendislik,
Satış,
Satış sonrası ve öncesi teknik destek,
Servis,
Eğitim,
Danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Tecrübeli, dinamik, eğitimli kadromuz tüm makine imalatçıları ve son kullanıcıların hizmetindedir.

Star Hidropar Ltd. Şti. yalnızca komponent tedarik eden değil aynı zamanda Atölyesinde ki CNC Tezgahlar yardımı ile komponentleri Sistem ve Makine olarak da yapmaktadır.

Star Hidropar Ltd. Şti. olarak vizyonumuz en ileri teknolojileri tek elden en rekabetçi koşullarda pazara sunmaktır. Satış sonrası hizmetlerimizde de sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla atölyemizdeki makine ve test aparatları ve eğitimli servis kadromuzla müşterilerimize en kısa sürede hizmet vermekteyiz.

Bizler, sizinle beraber çalışarak problemlerinize en ekonomik ve verimli çözümü sunmak için davetinizi beklemekteyiz.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Diğer teknik test ve analiz faaliyetleri (makine parça ve yapıların kusurlarını belirlemek için radyografik, manyetik ve ultrasonik testleri, sanatsal çalışmaların doğruluğunun kanıtlanması, kaynakların radyolojik muayenesi ve diğerleri)
Telefon : 222 40 84
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1611
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2134048954
E-Posta : sh@starhidropar.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2642 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder