Giriş Yap

SİSEL ELEKTRİK ELEKTRONİK TAAHHÜT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Dünyada ve ülkemizde her geçen gün artan elektrik enerjisi ihtiyaçlarını ve bu enerjinin tüketicilere ihtiyaçları doğrultusunda güvenli bir şekilde ulaştırılmasında müşteri memnuniyeti başta olmak üzere güvenli ve ihtiyaçlara karşılık verebilecek şekilde taşımak felsefesi ile yola çıktık.

1992 yılında kurulan şirketimiz Elektrik ve Elektronik Taahhüt hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Günümüze kadar birçok projeyi başarı ile bitirerek hem bizimle çalışmaktan hem de ortaya çıkan işlerden memnun müşteriler kazandık. Gene bu doğrultuda hız kesmeden hedefimiz yeni müşteriler kazanarak Elektrik ve Elektronik Taahhüt alanında imalat ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri memnuniyeti doğrultusunda zamanında ve doğru yapılacak işlerle, hem kendimizi geliştirmek hem de siz müşterilerimize daha iyi diyalog kurarak daha güzel ve başarılı işlere birlikte imza atmaktır. 

Yatırımcıların ve işletmelerin beklentileri; ihtiyaçlarının çözümüne odaklanmış, güvenilir, yüksek kalitede hizmet veren, bilgi ve deneyimle donatılmış, yaratıcı ve dinamik kurumlarla çalışabilmektir. 

Sunduğumuz hizmet ve uzmanlık; elektrik enerjisinin kalitesi, kontrolü, güvenilirliği, sürekliliği ve optimizasyonu içindir.

Sektörler

MALİ MÜŞAVİRLİK

  • Muhasebe ve defter tutma faaliyetleri

KÜLTÜR VE SPOR

  • Mesleki birlikler, dernekler ve odaların faaliyetleri (mimar, mühendis, tabip, muhasebeci, yazar vb. dernek ve odaları) (barolar hariç)
Telefon : 90-212-2109900
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 691
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2193446412
E-Posta : sisel@sisel.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2817 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder