Giriş Yap

SMS

SİSA FAB. MALZ. İTH. İHR. PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

 SİSA Fabrika Malzemeleri ithalat, ihracat, Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. 1996 yılından bu yana metal ve hafif metal kesiminde kullanılan şerit testereler, daire testereler ve bunların tezgahları konusunda hizmet vermektedir.

  Türkiye'nin önde gelen metal sektöründeki firmalar ile çalışmakta olup, firmaların kesme sorunlarını dünyanın en gelişmiş teknolojik imkanlarıyla gidermekteyiz.Satışını yaptığımız ürünler dünya çapında kalitesini kanıtlamış sertifikalı ürünlerdir.
  25 yıllık tecrübe ve bilgi birikimimiz, sizlerin kesme problemlerinizin çözümünde yardımcı olacaktır.
  Firmamız Türkiye'nin her bölgesine satış ve satış sonrası servis, bileme, kaynak ve teknik hizmetleriyle güven oluşturmaktadır.

 

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Motorlu veya pnömatik el aletlerinin imalatı (zımparalama, taşlama, parlatma vb. elektrikli elle kullanılan aletler ile dairesel veya zincirli testere, matkap, çivileme aleti, perçin tabancası vb.)
  • Elektrikli olmayan kaynak ve lehim aletleri ile gazla çalışan yüzey temperleme (menevişleme) makine ve cihazlarının imalatı (pürmüz ve şalümolar dahil)
  • Ev veya büro temizliği için olan süpürge ve fırçaların imalatı (elektrikli olanlar hariç)
  • Elektrikli kaynak ve lehim aletlerinin bakım ve onarımı
  • Demir veya çelikten dikenli tel, bakır veya alüminyumdan örgülü tel, kablo, örme şerit ve benzerleri (elektrik yalıtımı olanlar hariç), demir, çelik veya bakır tellerden mensucat, ızgara, ağ, kafeslik ve çit toptan ticareti
Telefon : 90-212-2225309
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 9
Dükkan No : 1132
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2692329788
E-Posta : sinantasbasi@sisa.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2311 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 20.01.2021

Mesaj Gonder