Giriş Yap

SMS

SİMTED MAK. SAN. VE MAMÜLLERİ TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız 1988 yılında kurulmuş olup, o tarihten itibaren uluslararası ticaretle iştigal etmektedir. Firmamızda iki temel grup olup bunlardan biri levha sac işleme makineleri, diğeri ise punch, abkant ve talaşlı imalat takımları bölümüdür. Levha sac işleme makineleri konusunda dünya lideri olan SALVAGNINI SPA firmasını temsil etmekte olduğumuzu, bu sayede esnek ve seri üretimi amaçlayan firmalarınıza üretim kalitesini iyileştirebilmeleri için birçok seçenek sunabildiğimizi belirtmek isteriz.

CNC kontrollü punch makineleri, bükme merkezleri ve stoklama ünitelerinin teminindeki kriterlerin tespit edilmesi ve kullanıcıya, üretimine uygun makinelerin veya hattın seçilmesi konusunda yardımcı olduğumuz gibi bu sistemlerin kurulmasından işletmeye alınmasına kadar geçen süre içinde iyi eğitilmiş teknik servisimiz sayesinde müşterilerimizin yanında yer almaktayız.

Makine satışından sonra garanti süresi içinde ve dışında teknik servisimiz gerek yedek parça temini, gerekse servis olarak kesintisiz hizmetine devam etmektedir.

Ayrıca punch, abkant ve kesici takımlarının tamamını yine dünya lider üreticilerden ithal edilmekte olup imalatında yüksek üretim kalitesi, uzun takım ömrü ve standart arayan müşteri kitlesine hitap etmektedir. Müşterinin ihtiyacı olan, standart birçok takımın yanı sıra hazırlanan teknik resme göre imal edilmiş özel takımlarda üretilmektedir. Bu takımların hepsi komple sert metalden veya HSS_E malzemesinden kaplamalı veya kaplamasız olarak imal edilebilirler. Kısacası üretiminizde kalite arıyorsanız ve sürekli tekrar edilebilir bir kalite istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Bilgisayar, bilgisayar çevre birimleri ve yazılımlarının toptan ticareti (bilgisayar donanımları, pos cihazları, ATM cihazları vb. dahil)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda bilgisayarların, çevre donanımlarının ve yazılımların perakende ticareti (video oyun konsolları dahil)
  • Diğer yazılım programlarının yayımlanması
  • Bilgisayar programlama faaliyetleri (sistem, veri tabanı, network, web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması vb)
  • Diğer bilgi teknolojisi ve bilgisayar hizmet faaliyetleri (kişisel bilgisayarların ve çevre birimlerinin kurulumu, yazılım kurma vb.)

EĞİTİM

  • Bilgisayar, yazılım, veritabanı, vb. eğitimi veren kursların faaliyetleri (temel, orta ve yükseköğretim düzeyinde verilen eğitim hariç)

BASIM-YAYIN

  • Yazılımların çoğaltılması hizmetleri (CD, kaset vb. ortamlardaki bilgisayar yazılımlarının ve verilerin asıl (master) kopyalarından çoğaltılması)
Telefon : 90-212-2226112
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11
Dükkan No : 1377
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2610732501
E-Posta : simted@simted.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2730 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder