Giriş Yap

SMS

POLOKOM GÖRÜNTÜ SES VE IŞIK SİSTEMLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

POLOKOM, Broadcast sektörüne yönelik her türlü altyapı (kablolama,audio/video/data) malzemeleri temin etmek, anahtar teslim TV/Radyo Stüdyo çözümleri kapsamında sistem Entegratörlüğü yapmak amacı ile ile 2000 yılında kurulmuştur. Bu merkezde Profesyonel personel istihdamı ile, müşteri ihtiyaçlarına odaklı çalışma disiplini çerçevesinde, ulusal ve uluslararası normlarda teknik, yüksek kalite, performans, çevresel hassasiyet ve estetikten ödün vermeden, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine en uygun çözümler sunmak başlıca gayesi olmuştur.

POLOKOM,Ulusal,Bölgesel,Uydu ve Yerel olmak üzere,Yurtiçi ve yurdışında birçok TV/Radyo kanalına ihtiyaçları doğrultusunda destek olmaktadır.  14 yıllık sektörel deneyimi,uzman kadrosu,geniş ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.Fiber Optik Sistemler, Audio/Video Kablolama,Broadcast Yazılım ve donanım konularında sistem entegrasyonu ve danışmanlığı, teknik servis ve bakım, satış, destek ve projelendirme gibi hizmetleri kapsayan anahtar teslimi çözümler sunmaktadır.

FİRMAMIZ teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, çözüm ortaklarına sorunsuz, hızlı ve güvenli sistemler kurmak amacı ile personel ve ekipmanını en üst düzeyde tutmak için yoğun çaba sarf etmektedir. Yapımını üstlendiğimiz projelerde, gerektiğinde yalıtım,izalasyon,topraklama,elektrik vs. gibi konularda , harici uzmanlarla işbirliğine ve hizmet alımına gideriz.

POLOKOM olarak en iyi sonucun müşterimiz ile yakın işbirliği çerçevesinde yürütülen çalışmalarla elde edileceğine  inanırız. Bu bağlamda bilgimizi ve birikimimizi tüm açıklığı ile müşterimize açar, üretken bir çalışma ortamı yaratırız. Tümüyle müşteri odaklı çalışırız.

• İş ilişkilerimizi açıklık, dürüstlük ve bütünlük içinde yürütürüz.
•Yükümlülüklerin paylaşılması, takım çalışması ve pozitif yaklaşımın gücüne inanırız. Her fikrin değerliliğini savunup, serbest, yaratıcı ve üretici bir çalışma alanı sunarak, nihai çözümlerimizi değişik bakış açılarıyla zenginleştiririz.
• Proje geliştirme ve değerlendirme evresinde tüm ihtimallere eşit mesafede dururuz.
• Proje uygulama esnasında çalışma alanımızın iş güvenliği esaslarına uygunluğuna azami özen gösteririz.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
Telefon : 0212 320 06 44
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 81
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 1630065751
E-Posta : serkanapaydin@polokom.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2784 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder