Giriş Yap

SMS

DİNAMO BAĞLANTI ELEMANLARI SAN.VE TİC A.Ş

Dinamo A.Ş. olarak kurulduğu 1953'den bugüne yarım asırı geçen süre içinde bilgi ve tecrübemizle müşterilerimizin güvenini kazandık. Dünya bağlantı elemanları konusundaki yenilikleri takip edip her zaman Türkiye'de öncü olduk.

Dünyada hızlı değişim gösteren sektörde devamlı olarak fiyat ve kalite araştırması yapıp çoğu ISO 9002 kalite belgeli fabrikalardan uluslararası gözetim şirketleri kontrolu altında ithalat yapmaktayız.

Emniyet segmanı konusunda hem kalite hemde fiyat olarak dünya lideri İtalyan BENERİ firmasının Türkiye ve Ortadoğu pazarında tek ithalatçı ve mümessiliyiz.

Bağlantı elemanları konusunda müşterimizin ihtiyacını karşılamak için binlerce ürünü yüksek miktarlarda stoklu olarak bulundurmaktayız.

Sektörler

KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI

  • Tüm içten yanmalı motorlar, dizel motorlar vb.de kullanılan pistonlar, silindirler ve silindir blokları, silindir başları, silindir gömlekleri, emme ve egzos subapları, segmanlar, hareket kolları, karbüratörler, yakıt memeleri vb.nin imalatı

TEKNİK HIRDAVAT

  • Yivli bağlantı malzemeleri imalatı, demir, çelik veya bakırdan (vidalar, cıvatalar, somunlar vb. yivli ürünler)
  • Yivli bağlantı malzemeleri imalatı, demir, çelik veya bakırdan (vidalar, cıvatalar, somunlar vb. yivli ürünler)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri perakende ticareti (çivi, vida, kilit, menteşe, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, perçin, vb.) (tarım ve bahçecilik el aletleri dahil)
Telefon : 90-212-2226122 (0212) 245 66 04
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 1-2-3
Dükkan No : 19
Giriş Katı : 2
Adres Kodu : 2038052151
E-Posta : info@dinamo.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3994 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder