Giriş Yap

SMS

SEMAK MATİK MAKİNA OTOMASYON SİST.TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.

1998 yılında kurulan SEMAKMATİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 15 yılı aşkın süre boyunca sektörümüzün , pnömatik malzemelerin satışı – projelendirilmesi ve eğitimi konularında hizmet veren önemli firmalarından biri olmuştur. Müşteri memnuniyetine vermiş olduğumuz değer , ithal ürünlerimizin kalitesi , satış sonrası ve teknik hizmetlerimizin sürekliliği , kendi markamızı oluşturmamız konusunda bizleri cesaretlendirmiş ; Çok değer verdiğimiz , bayilerimiz , makine imalatçısı firmalarımız , yurtdışı satıcılarımız SEMAKMATIC markasını ciddi şekilde benimsemiş ve sahiplenmişlerdir.

Otomotiv sektörünü yakından takip eden firmamız , kamyon , treyler ve toplu taşıma araçlarının ihtiyacı olan, havalı fren - süspansiyon bağlantı elemanları ve hortumları konusundaki mobil pnömatik ürünlerin montaj ve proje hizmetlerini bünyesine katarak önümüzdeki yıllara daha emin ve daha güvenli adımlar ile yürüyeceğini tüm dostlarına kanıtlamıştır.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının kurulum hizmetleri (endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının ve otomatik üretim tesislerinin tasarımı ve montajı, endüstriyel zaman ölçüm alet ve cihazlarının kurulumu) (otomasyon destekliler dahil)
Telefon : 0212 221 27 80
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 10-11-12
Dükkan No : 1639
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2125049250
E-Posta : semakmatik@semakmatik.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2626 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder