Giriş Yap

SMS

ONGUN EMLAK

Ongun Sigorta 2001 yılında kurulmuş olup, sektörün önde gelen şirketleri "AXA SİGORTA A.Ş.", "GÜNEŞ SİGORTA A.Ş.", "ANADOLU SİGORTA A.Ş." ve "AK SİGORTA A.Ş." nin yetkili acentesidir.

İlk olarak elementer branşta faaliyetine başlamış olan acentemiz 2002 yılında "Sağlık Sigortaları" 'nda da yetkisini alarak , siz değerli müşterilerimize tüm branşlarda hizmet verebilme yetkisine sahip olmuştur.

Bu sene 10. yaşını kutlayan "ONGUN SİGORTA" göstermiş olduğunuz güvene layık olabilmek için kendi ile daima yarış içindedir. Günümüzde yaygın bir şekilde kullanmakta olduğumuz interneti, sizlerin hizmetine farklı bir anlayışla sunmuş bulunmaktayız.

Öğrenmek istediklerinizi merak ettikleriniz veya fiyat almak istiyorsanız Müşteri temsilcimiz ile iletişim kurarak sigorta ile ilgili tüm ihtiyaçlarınıza anında cevap bulabilirsiniz.

Amacımız size en hızlı ve en iyi hizmeti verebilmektir. Dün bunun için çalışıyorduk, bugün bunun için çalışıyoruz, yarın yine bunun için çalışacağız.

 

Sektörler

TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMETLERİ

  • Deniz ve kıyı suları ile iç sularda gemi kurtarma ve tekrar yüzdürme faaliyetleri (zor durumdaki gemilerin çekilmesi, bu gemilerin ve kargolarının kurtarılması vb.)
  • Havaalanı yer hizmet faaliyetleri (kargo ve bagaj yükleme boşaltma hizmetleri hariç)

KARGO, POSTA VE DEPOLAMA

  • Su yolu taşımacılığıyla ilgili kargo ve bagaj yükleme boşaltma hizmetleri (konteyner yükleme boşaltma hizmetleri dahil)
  • Hava yolu taşımacılığıyla ilgili kargo ve bagaj yükleme boşaltma hizmetleri
  • Kara yolu taşımacılığıyla ilgili kargo yükleme boşaltma hizmetleri
  • Demir yolu taşımacılığıyla ilgili kargo yükleme boşaltma hizmetleri
  • Evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri (kargo ve kurye şirketlerinin faaliyetleri hariç)
  • Paket ve koli gibi kargoların toplanması, sınıflandırılması, taşınması ve dağıtımı faaliyetleri (dökme yükler ve evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık faaliyetleri hariç)
Telefon : 0212 320 23 23
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 1982
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2010453070
E-Posta : rcelikdiz@ongunemlak.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2557 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder