Giriş Yap

SMS

PROFİS ENERJİ - YILMAZ USTA

2000 yılından beri bu sektörde hizmet veren firmamız, elektrik konusunda en üst seviyeye gelmiş bir firmadır. Bu konuda birçok övgü ve ödül sahibiyiz. Çünkü bizler sürekli istihdamı prensip edinmiş, zamana göre tutarsızlık konusundan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışmaktayız. Aynı zamanda istediğiniz her an size sağlayabileceğimiz hizmet desteğimiz sayesinde temizlik konusundaki sıkıntılarınıza kökten çözüm getiriyoruz. Günümüz koşullarında temizlik bir ayrıcalıktan öte yaşamımızı sürdürebilmemiz için bir ihtiyaçtır. Temiz olmayan bir ortamda yaşanılırsa sağlıksızlıktan hastalanılır ve bunun ilerisinde daha da kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. Hangi işle ilgileniyor olursanız olun, çalıştığınızın ortamın temiz olmayışı, sizi yapacağınız işlerden bir süre sonra alıkoyacaktır. Bu nedenle temiz bir ortam yaşantımızın en önemli gerektirdiklerindendir. Bizler de bunların bilincinde olarak sizlere bu konuda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Öncelikli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firmayı temsil etmekteyiz. Bizler için sizin memnun olmanız her şeyden önemlidir. Sürekli büyüttüğümüz ekibimiz ve eğitimli personellerimiz sayesinde bunu başarmak için çalışmaktayız. Elemanlarımızı fiziksel gücü üst düzeyde, işini titiz yapan, çalışmaktan zevk duyan kişilerden seçmekteyiz. Aynı zamanda temizlik konusunda geliştirilebilecek pratiklikler konusu üzerinde de durmaktayız. Size verdiğimiz hizmetlerin iyiliği bizleri daha da çok memnun etmektedir. Her şeyden önce elemanlarımızın kendisinin temiz olmasına (üst, baş, saçlar , tırnaklar v. b ) dikkat etmekteyiz. Çünkü biliyoruz ki hiçbir kimse temizlik işini yaptırdığı birinin aksi şekilde bir görüntüye sahip olmasını istemez. Elemanlarımız sizin istediklerinizin daha fazlasını yapmaktan çekinmezler. Onlar için karşılığında alacakları maddiyat değil, işlerini iyi yaptıklarında alacakları haz önemlidir. Bu hazzı da işlerini iyi yaparak, köşe bucak demeden her türlü yeri elden geçirip kendilerine hissettirirler. Sonuç olarak bu işten de en çok memnun kalacak olanlardan biri de sizlersinizdir.

 

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler)

ENERJİ

  • Elektrik enerjisinin dağıtımı (üretim kaynağından veya iletim sisteminden son kullanıcıya iletim sistemiyle taşınan elektrik enerjisi dağıtım sisteminin işletilmesi)
Telefon : 90-212-2209947
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 5
Dükkan No : 554
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1715262919
E-Posta : info@profisenerji.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2354 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder