Giriş Yap

SMS

ÖZGÜR SİSTEM YANGIN GÜVENLİK VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİC. LTD. ŞTİ.

    Özgür Sistem Yangın Güvenlik ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi;  güvenlik otomasyon ve bilişim sistemleri konularındaki bilgi ve birikimini müşterilerine sunmak amacıyla 2002 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

      Şirketimizin amacı,günümüz ve geleceğin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, yüksek teknoloji ile üretilmiş kaliteli güvenlik ekipmanları ile yazılım desteğini müşterilerine sunmaktadır. Şirketimiz bunu yaparken, standart mühendislik çalışmalarının ötesinde hizmetler sunarak kişi ve kurumlara özel yaratıcı çözümler üretmektedir.

     Şirketimiz, güvenlik sistemleri ürünlerinin satış ve hizmetini sunarken geniş ürün yelpazesi, yüksek fiyat/performans dengesi ile müşterilerinin beklentilerini dahi aşan kalite ve hızda ürün ve hizmet sunmayı hedeflemektedir.

     Bu amaçla, güvenlik sistemleri alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden şirketimiz, Bosch Security Systems, CCTV Video Surveillance, IP Technology & Solutions, IP CCTV gruplarının üyesidir. Bunun yanında, satışını yaptığı tüm IP CCTV  ürünlerinde ONVIF  üyesidir.

     “İmkânsızlık sadece hayal gücü ve bilgiyle yok edilebilir.” düşüncesiyle hareket eden şirketimiz bünyesinde güvenlik, otomasyon ve bilişim alanlarında uzmanlığa sahip mühendis, yazılımcı ve teknik personel görev yapmaktadır. Kendi bünyemizde yürüttüğümüz AR-GE çalışmaları sonucunda ürettilen Müşteri Sayım Sistemi (MSS) ürünümüz halen YKM zincir mağazaları ve TOMMY HILFIGER, GSTAR, ALDO, ACCESSORİZE, PENTİ v.b. mağazalarında kullanılmaktadır.

     Şirketimiz alanındaki deneyim ve profesyonelliğiyle birçok ihale ve taahhüt projesinde çözüm ortağı olarak anılmakta olup, mimarlık ve inşaat firmalarının yanı sıra Emniyet güçlerinin de projelerinde çalıştığı şirketler arasında yer almaktadır.

     Bunun yanında şirketimiz alanında lider Siemens ve Bosch v.b. kurumlar ile yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde, söz konusu markaların ürünlerinin satış ve servis hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

    Geçiş Kontrol Sistemleri ve Personel Devam Takip Kontrol sistemleri, Biometric Göz, Retina, Yüz ve Parmak izi okuyucuları, Araç ve Trafik Kontrol Sistemleri, Metal Kapı ve X-RAY dedektörleri, Anti-terör ekipmanları ve FIREPRO yangın söndürme sistemleri sundumuz diğer ürün ve hizmetler arasında yer almaktadır.

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Özel güvenlik faaliyetleri (şirketlerce zırhlı araç sağlama, para, vb. değerli şeylerin toplanması ve dağıtımı, koruma ve devriye, araç park kontrol, koruma köpeği eğitimi, parmak izi tespiti vb. dahil, kamu güvenliği hariç)

ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ

  • Ses ve görüntü oynatıcı ve kaydedicileri, ev tipi video kameralar ve diğer görüntü kayıt veya görüntü çoğaltma cihazlarının imalatı
Telefon : 0212 543 90 89
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 174
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2091450375
E-Posta : info@ozgursistem.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2610 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 13.11.2020

Mesaj Gonder