Giriş Yap

SMS

PALİ KURUMSAL TEDARİK

  • PALİ KURUMSAL, Temizlik kağıtları, Endüstriyel ve Genel Hijyen Ürünleri, Gıda ve Ambalaj Ürünleri gibi bir çok temel tüketim malzemesini sağlayan tedarikçi Firmadır. Ofisler,Oteller, Şirketler, Bankalar, Fabrikalar, Hastaneler, Restaurantlar, Resmi Kurumlar, Temizlik Şirketleri, ve Güzellik Merkezlerinden oluşan geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir. 2000 yılında Pali İnşaat olarak, kendi sektöründe işe başlayan firmamız, daha sonra Pali Emlak, Pali Mobilya ve PaliPen olarak halen hizmet vermektedir.Bunun yanında PALİ KURUMSAL Gıda Maddeleri ve Temizlik Ürünleri olarak çalışma alanını genişletmiştir. Şu an itibarıyla ürün portföyümüz başlıca; Gıda Ürünleri, Endüstriyel Temizlik Malzemeleri, Temizlik Kağıtları, Temizlik Ürünleri ve Ekipmanları, Plastik Ambalaj Malzemeleri'nden oluşmaktadır. En rekabetçi fiyatlar, 1500'ün üzerinde ürün çeşidi ile tamamen müşterilerimize tam zamanında ve kusursuz olarak hizmet vermekteyiz. Firmamızın en önemli prensibi, müşteriye özel uzun vadeli çözümler üretmektir. Eksiksiz bir tedarik sisteminin yanısıra, müşterilerimiz için maliyetleri düşürücü danışmanlık hizmetlerini de kapsamlı şekilde veriyoruz. Geniş ürün çeşitliliğimiz, her zaman düşük fiyatlarımız ve kusursuz hizmet anlayışımız ile Perpa Ticaret Merkezinde, müşterilerimizin ürün ihtiyacını tümüyle karşılamaktayız .

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Ulaştırma ve iletişim ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri)

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetleri

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altı telekomünikasyon iletim hatları)
  • Kentsel (kısa mesafe) telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (anten dahil iletim kuleleri ve trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Kızıl ötesi (enfraruj) sinyal kullanan iletişim cihazlarının imalatı (örn: uzaktan kumanda cihazları)
  • Merkezi iletişim santral donanımları ile sayısal veya analog telefon-telgraf santrallerinin ve ağ geçitleri, köprüleri, yönlendiricileri gibi veri iletim donanımlarının imalatı (mors veya mors tipi kaydedici ve anahtarlar dahil)
  • Başka yerde sınıflandırılmamış diğer iletişim ekipmanlarının imalatı
  • Telekomünikasyon ekipman ve parçalarının toptan ticareti (telefon ve iletişim ekipmanları dahil)
  • Bys. diğer telekomünikasyon faaliyetleri (uydudan izleme, iletişim telemetresi vb. uzmanlık gerektiren telekomünikasyon uygulamalarının sağlanması, çevrim içi internet erişimi sağlanması, VOIP sağlanması, vb.)
  • İletişim araç ve gereçlerinin onarımı (kablosuz telefonlar, telsizler, cep telefonları, çağrı cihazları, ticari kameralar vb.)
Telefon : 90-212-2209948
Blok : A
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 5
Dükkan No : 450
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2273543740
E-Posta : ozcanpalikevin@hotmail.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2340 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder