Giriş Yap

SMS

KARMA DONANIM YAZILIM SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ

Karma 2001 yılında girişimci bir grup tarafından İstanbul’da faaliyetlerine başlamıştır. Firmamız o yıllarda müşterilerine bakım ve onarım hizmetleri sunmaktaydı. Süreç içerisinde deneyimini arttırmış ve bilgi teknolojileri konusunda uzmanlaşmış bir yapıya kavuştu. Şimdilerde ise Karma, BT sektörüne yönelik bakım onarım, proje danışmanlık, network altyapı uygulamaları, performans yönetimi ve organizasyon gibi konularda hizmet vermektedir. 2008 yılı itibarı ile de, gün geçtikçe arttırdığı hizmet yelpazesine bir yenisini ekleyerek, yazılım gurubunu devreye almıştır. Özellikle bu konuda ciddi ar-ge çalışmaları yaparak geleceğin teknolojilerini hazırlamak üzere sürdürdüğü başarılarını bir adım daha arttırmıştır.

Teknoloji gün geçtikçe ilerlemekte ve ilerledikçe de insan hayatını daha da kolaylaştırmaktadır. Hayatımızda yer alan ve günlük yaşantımızda kullandığımız tüm materyaller teknoloji ile işlenerek kullanımımıza sunulmaktadır. Hiç durmaksızın ilerleyen bu döngü insanoğlu için adeta bir yarış halini almıştır. Bireysel katılımların küçümsenemediği bu yarışta firmalar yaptıkları ar-ge çalışmaları ve yatırımları ile kesinlikle hepsi lider konumdadırlar. Ülkeler çapında ilerleyen bu yatırımların doğru işleyebilmesi için gereken en önemli etmen ise bilgi ve deneyimdir. Gerek donanım gerekse yazılım sektöründe firmalar birbirlerini takip etmek zorundadırlar. Birileri diğerlerinden daima öndedir tabi ki ama kaliteli bir yol izleyenler ile yatırımlarını ve çalışmalarını kontrol altında tutamayan firmalar arasındaki fark baş döndürücüdür.

Karma olarak biz, teknolojik yapılanmanın en temel unsurunun yazılım olduğunu düşünüyoruz. Çünkü yazılımsız donanımların olamayacağı bir dünyada yaşıyoruz. Tüm bu sebeplerin bilincinde olan ve kadrosu ile 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Karma sektörde hak ettiği yerde durmaktadır.

Bünyemiz her zaman olduğu gibi sektörünü takip eden, gerekli ar-ge çalışmalarını yapan ve disiplini asla elden bırakmayan bir tutum izlemektedir. Faaliyetlerimizde bu günü değil geleceği hedefleyerek projelerimize yön vermekteyiz. Belki daha yolun başındayız ama nereye varmak istediğimizin bilincindeyiz ve sizde Karma kalitesini tatmak isterseniz ne kadar iyi işler çıkartabildiğimizi göreceksiniz.

Sektörler

TAKIM TEZGAHLARI VE OTOMASYON

  • Endüstriyel rulmanların, dişlilerin, dişli takımlarının ve tahrik tertibatı elemanlarının bakım ve onarımı

TEKNİK HIRDAVAT

  • Rulmanlar ve mekanik güç aktarma donanımları imalatı (bilyeli ve makaralı rulmanlar, aktarma milleri (şaftları), kam ve krank milleri, kranklar vb. ile rulman yatakları, düz mil rulmanları, yatak kovanları ve mil şaft yatakları vb.)
  • Makine ve ekipmanlarla ilgili aksam ve parçaların toptan ticareti (değirmentaşı, bileği taşı, zımpara ve aşındırma ürünleri, konveyör bantları, teknik kullanım için cam ve seramik ürünler, rulmanlar, vb.) (motorlu kara taşıtları için olanlar hariç)
Telefon : 90-212-2222233
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 6
Dükkan No : 644
Giriş Katı : 6
Adres Kodu : 1685263913
E-Posta : info@karma.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3277 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.03.2021

Mesaj Gonder