Giriş Yap

SMS

KARAPORT MAKİNA

Karaport Makina – İkinci el ve yeni makina alım-satım web portalı

2008 in ortalarında dünyanın bir çok ülkesinde hissedilen ekonomik krizin Türkiye de olan etkilerinden hareketle, sanayicilerimizin, yeni makine yatırımı yapmak yerine ağırlıklı olarak ikinci el makine yatırımı yapmayı tercih etmeleri noktasında oluşan ihtiyaca cevap vermek üzere kurulmuş olan Karaport Makina, siz sanayici dostlarımızın tercihiyle ve vermiş olduğunuz güvenle hızlı büyümesini sürdürüyor.

Talaşlı imalat makinaları sektöründe 2.el makine alım ve satım la hayatına başlayan Karaport Makina, şu anda metal kesme ve şekillendirme makinalarından plastik, kauçuk, PVC makinalarına, iş ve tarım makinalarından tekstil makinalarına, ambalajlama ve paketleme makinalarından ahşap işleme makinalarına, gıda işleme makinalarından endüstriyel mutfak ürünlerine, elektrik & enerji sektöründen endüstriyel makinalar ve otomasyon ürünlerine kadar çok geniş yelpazede, alıcıların ve satıcıların buluşma noktası olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Bildiğiniz üzere Karaport Makina, ücretsiz yeni ve ikinci el makine alım satım portal sitesidir. “Bütün  makinacılar burada” sloganımızdan hareketle, makinalarını yenilemek isteyen, ekonomik yada başka sebeplerden dolayı makinasını satmak isteyen, acilen nakte dönmek isteyen firmalara, yeni şirket açan genç girişimcilere, tecrübelerimiz ve bilgimiz ışığında alım-satım noktasında doğru ve dürüst hizmet ilkesinden hareketle danışmanlık yapmaktayız. 5 yılda 1000 inin üzerinde 2.el makinayı alıcısıyla buluşturduk. Makine aramalarında firmamızı tercihiniz bizi, google başta olmak üzere diğer arama motorlarından 1.sayfaya taşıdı. www.karaport.com günlük site ziyaretçi sayımız 1000 kişiyi geçti.

Teşekkürler…

İşlerinizde sonsuz başarılar dileriz

Karaport Makina Yönetimi

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç)
  • Turizm ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri
Telefon : 90-212-2109598
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 12
Dükkan No : 2232
Giriş Katı : 12
Adres Kodu : 1926755867
E-Posta : murat@karaport.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2722 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder