Giriş Yap

SMS

TEVRÜZ MÜHENDİSLİK ELEKTRİK BİLİŞİM İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız ESKA Mühendislik Makina Elektrik Bilişim Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ünvanı ile, 2002 yılı başında istanbul'da kurulmuş ve elektrik proje-taahhüt kapsamlı çalışmaları hedeflemiştir. Bir yandan bünyemizde barındırdığımız çeşitli zayıf akım ürünleri bayiliklerimiz ile bu alandaki proje-taahhüt çalışmalarını takip ederken, öte yandan kuvvetli akım alanındaki her türlü proje-taahhüt talebine çözüm üretebilen dinamik bir yapı oluşturulmuştur.


        Firma olarak kuruluş noktasından itibaren vizyonumuz daima kaliteli iş süreçlerini içermiş olup hem proje, hem malzeme ve hem de işçilik noktalarında çözümlerimiz daima mühendislik tabanında hazırlanmıştır. Kalite, güvenilirlik ve mühendislik formasyonu daima temel ilkelerimiz olmuştur.


        Geçen altı yılı aşkın süre içerisinde çeşitli boyutlardaki çok sayıda proje başarı ile tamamlanarak teslim edilmiş ve bu süre içerisinde ortaya çıkardığımız güçlü iş ortakları birlikteliği mantığı ile her türlü tip ve boyuttaki projenin altından güçlü, güvenilir, ekonomik ve fakat mühendislik doğrularına uygun şekilde ve kolaylıkla kalkabilir olmak noktasına ulaşılmıştır. Tamamladığımız projelerimizden bazılarını kısa açıklamaları ile ek referans listesinde bulabileceksiniz.


        Firma ünvanımız 2007 sonu itibarıyla TEVRÜZ Mühendislik Elektrik Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak tadil edilmiş olup faaliyetlerimiz genel itibariyle Tevrüz Mühendislik  , Tevrüz Aydınlatma ve Tevrüz Güvenlik alt başlıkları ile gruplanmıştır. Tevrüz güvenlik JVC kamera sistemlerinin ana bayisidir, Siemens bina otomasyon ve diğer çeşitli zayıf akım sistemlerinde bayiliklere de haizdir. Tevrüz Aydınlatma Türkiye genelinde bilinen tüm aydınlatma markalarının uygulama ortaklığını ve kabul edilen çeşitli markaların bayiliklerini üstlenmiştir. Tevrüz Mühendislik ise firmanın temel misyonu olan proje-taahhüt çalışmalarını üstlenmektedir, kaliteli inşaat firmalarının elektrik alanındaki çözüm ortağı olmak ve bilgi birikimi ve dürüst yaklaşımı ile sürekli bir ticari işbirliğini tesis etmek firma vizyonumuzdur.


        Firma olarak temelde her projede proaktif bir çalışma tarzı ile hareket etmek düsturumuzdur ve bize tanımlanan işi yapmanın yanısıra projeye kendi bilgi ve deneyimlerimizi de katmak, böylelikle kendi açımızdan da projeyi eksiksiz hale getirmeyi hedeflemekteyiz. İrili ufaklı her projede temel mantığımızın bu olması nedeniyle çalıştığımız firmalar genel itibariyle projenin elektrik detaylarını genellikle firmamıza devretmekte ve sonucun aldığı şekli de memnuniyetle izlemektedirler.  Temmuz-2007 tarihinde tamamlanan Esenyurt Devlet Hastanesi projemizde de aynı mantıkla hareket ettiğimizden başlangıçtaki pek çok eksiklik ve hata doğru bir yapıda nihayetlendirilebilmiştir.

Sektörler

Telefon : 90-212-3201283
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8
Dükkan No : 721
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2183246756
E-Posta : muhasebe@tevruzmuhendislik.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2109 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 13.01.2021

Mesaj Gonder