Giriş Yap

SMS

KABELSAN KABLO SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


1983 yılında kurulan "KABELSAN KABLO" bugün için 5000'in üzerinde kablo çeşidini üretmekte olup ISO 9001 ve TSEK Kalite belgelerine sahiptir.

Ürünlerinin çoğunluğunu yurt içinde pazarlayan şirketimiz KABELSAN Kablo, yeni yatırımlarıyla kapasitesini yükselterek, İngiltere, Dubai, İran ve Tanzanya'ya ihracat yapmaya başlamıştır. Hedefimiz, ihracatın üretim içindeki payın ve ihracat yapılan ülkelerin sayısını arttırmaktır.

Amacımız sloganımız olan "Mükemmel İletim" anlayışından hareketle ve uluslararası standartlara uygun kalitedeki ürün çeşidimize taleplerinize daha kısa zamanda ve daha uygun koşullarda cevap verebilmektir.

KABELSAN Kabloyu tercih eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

Saygı ve Sevgilerimizle

Sektörler

ELEKTRİK EKİPMANLARI

  • Diğer elektronik ve elektrik telleri ve kablolarının imalatı (koaksiyel kablo ve diğer koaksiyel elektrik iletkenleri, yalıtılmış bobin telleri, izolasyonlu toprak su altı iletkenler, asetatlı ve silikonlu bakır iletkenler, vb.) (fiberoptik kablo hariç)

PLASTİK VE KAUÇUK

  • Kablolamada kullanılan gereçlerin imalatı (fiş, soket, baskılı, düğmeli vb. anahtar, priz, duy, plastikten elektrik boru ve kablo tablaları, makine ve cihazları izole edici plastik bağlantı parçaları, vb.) (elektronik bileşenlerde kullanılanlar hariç)
Telefon : (0212) 222 48 09
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 11
Dükkan No : 1691
Giriş Katı : 11
Adres Kodu : 2506035993
E-Posta : kabelsan@kabelsan.com
Mesaj Gönder Kat Planı
4364 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 17.03.2021

Mesaj Gonder