Giriş Yap

SMS

İRTEM TARIM MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

1967 Yılında kurulmuş olan İrTem Tarım Makinaları Sanayii ve Ticaret Ltd. Şti. kurulduğu günden beri, özellikle ekim makinaları konusunda her zaman Türkiye'nin öncü kuruluşlarından olmuştur. Günümüzde dünyada çok hızlı gelişmeler yaşanmaktadır. Üretici firmalar artık eski düzen ve geleneksel imalat yöntemlerinden vazgeçmektedir. Artan müşteri istek ve taleplerini tam zamanında karşılayabilmek için bilgisayar destekli tasarım (CAD) ve bilgisayar destekli üretim (CAM) tezgahları ile üretim yapılmaktadır. Günümüzdeki bu anlayış doğrultusunda kaliteli üretim yapabilmek için İrTem 1997 yılından beri mevcut kapasitesini geliştirmiş, Yatırımlarını hızlandırmış ve şirket içinde CAD - CAM merkezi kurulmuştur. Bilgisayar destekli tasarım ve bilgisayar destekli üretim aşamasına geçen İrTem mevcut kalitesini dünya kalitesine taşımış bulunmaktadır.


Kurulduğu günden beri müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli olarak değerlendiren İrTem tasarımdan boyaya kadar üretimin her aşamasında son teknolojiyi kullanmaktadır. Uzman bir kadroyla , Türkiye genelinde yayılmış olan bakım, onarım, eğitim servisleri ve bayii teşkilatına sahip olan İrTem mevcut ürün yelpazesini de çeşitlendirmeye devam etmektedir.


Fabrika: Tekirdağ Cad. No:98 Pk:59400 Hayrabolu / TEKİRDAĞ


Tel:0282 315 69 00


Fax:0282 315 33 66


Email: irtem@irtem.com.tr


Aleksan Balyan

Sektörler

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Ulaştırma ve iletişim ile ilgili kamu yönetimi hizmetleri

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Entegre mekanik ve elektrik sistemleri konusunda teknik test ve analiz faaliyetleri (mekanik ve elektrik bileşenli makine, motor, otomobil, alet, cihaz, iletişim ekipmanı vb. ekipmanların test ve analiz faaliyetleri)

BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA

  • Halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetleri

ALTYAPI İNŞAATI

  • Uzun mesafe telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (uzun mesafe yer üstü/altı veya deniz altı telekomünikasyon iletim hatları)
  • Kentsel (kısa mesafe) telekomünikasyon (iletişim) hatlarının inşaatı (anten dahil iletim kuleleri ve trafo istasyonları ve yerel sınırlar içerisindeki dağıtım alt istasyonları vb.)

TELEKOMÜNİKASYON

  • Kızıl ötesi (enfraruj) sinyal kullanan iletişim cihazlarının imalatı (örn: uzaktan kumanda cihazları)
  • Merkezi iletişim santral donanımları ile sayısal veya analog telefon-telgraf santrallerinin ve ağ geçitleri, köprüleri, yönlendiricileri gibi veri iletim donanımlarının imalatı (mors veya mors tipi kaydedici ve anahtarlar dahil)
  • Başka yerde sınıflandırılmamış diğer iletişim ekipmanlarının imalatı
  • Telekomünikasyon ekipman ve parçalarının toptan ticareti (telefon ve iletişim ekipmanları dahil)
  • Bys. diğer telekomünikasyon faaliyetleri (uydudan izleme, iletişim telemetresi vb. uzmanlık gerektiren telekomünikasyon uygulamalarının sağlanması, çevrim içi internet erişimi sağlanması, VOIP sağlanması, vb.)
  • İletişim araç ve gereçlerinin onarımı (kablosuz telefonlar, telsizler, cep telefonları, çağrı cihazları, ticari kameralar vb.)
Telefon : 90-212-2220155
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 2570
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 1814259618
E-Posta : irtem@irtem.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3112 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder