Giriş Yap

YÜZER POMPA - MEHMET KAMİL YÜZER

Yüzer Pompa firması aile büyüğümüz Ziya Yüzer tarafından 1950 yılında İstanbul’da kurulmuş olup faaliyetine bir aile firması olarak devam etmektedir. Sektörde makine motor tamiri ve jeneratör grupları montajı ile başlayan faaliyetini ilerleyen zamanda su pompası imalatı ve ithalatı olarak değiştirip günümüzde faaliyetine devam etmektedir. Firmamız sektörde yarım asırdan fazla varlık göstermiş olup 2. ve 3. nesil beraberce faaliyetine devam etmektedir.

Firmamız imalatını ve teknik servisine 4. Levent Eski Oto Sanayi Sitesinde, ithalat ve satışına Perpa Ticaret Merkezin’de ki mağazamızda devam etmektedir. 

Firmamız İtalya’nın önde gelen firmalarından başta City Pumps, Nocchi Pumps, Conforto, Sumoto Motors, Subline Submesible Pumps, Varem, Umbra Pompe , Watertech, Italtecnica, Enolgas, Meccanotecnica Umbra ithalat yapmaktadır. Stoklarımızda her zaman eksiksiz ürün bulundurmayı, ithalatını yaptığımız bütün ürünlerin yedek parçasını stoklarımızda bulundurmayı ve bu ürünlere senelerden beri beraber olduğumuz tecrübeli kadromuzla servis vermeyi firmamız kendine bir hedef olarak belirlemiştir.

Firmamız imal ve ithal ettiği ürünlerde kalite çizgisini bozmadan orjinal İtalyan ürünler ithal etmekte ve güvenilir imalatını sürdürmektedir.

Sektörler

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK

  • Su, kanalizasyon ve drenaj projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (içme suyu dağıtım sistemleri, pompa istasyonları, yağmur suyu yönetim sistemleri, atık suların toplanması vb. projeler)
Telefon : 221 63 48 - 221 04 29
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 7-8-9
Dükkan No : 888
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 1604266617
E-Posta : info@yuzerpompa.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
4266 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.11.2020

Mesaj Gonder