Giriş Yap

SMS

YAZICIOĞLU MAK. VE ELEKT. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ŞİRKETİMİZ 1999 YILINDA KURULMUŞTUR...
 

KARCHER'IN ZAMANDA YOLCULUĞU

1935 .... 1923 yılında 23 yaşında bir mühendis olarak babasının firmasında çalışmaya başlayan Alfred KARCHER, kendi adını taşıyan firmasını 1935 yılında kurarak üretime başladı...

1939.... Verimli .yaratıcı, tedbirli ve son derece ileri görüşlü, önder bir niteliğe sahip olan ALFRED KARCHER , 40 kişi ile başladığı faaliyetinde başlangıçta uçak mühendisliğinde kullanılan ısıtıcılar, kabin ısıtıcıları ve kaplama sistemleri üreterek bu alanda söz sahibi firmalar arasına girmiştir. KARCHER firmasının bu alandaki üretimleri adeta devrim yaratmış bu sistemlerin satışı konusunda lisans anlaşmaları yapmış ve buradan gelen para gelecekteki 120 iş için yolunu açmıştır.

1945 .... İkinci dünya savaşının yarattığı yılgınlık ve kaos ortamından bay KARCHER 'in liderliği ile firma hiçbir yara almadan çıktı. Her zaman her şeye olumlu bakmayı prensip edinmişti. 1945 yazında bir sonraki kışın soğuk ve dondurucu olacağını, bu nedenle insanların ısınmaya ihtiyacı olacağını tahmin ediyordu. Ve " Yazın talep olmasa da cephane kasalarından fırınlar yapacağız. Bombalardan kaynak ekipmanları üreteceğiz." Dedi...

1950 .... ilk avrupa sıcak sulu makinenin teknolojisinin geliştirildiği yıl. Bu teknoloji bugün bile KARCHER ürün ailesinin temelini oluşturur. KARCHER Avrupada türünün ilk örneği olan buharlı jet temizleyicisini geliştirdi. Literatürde "kaynar sulu temizleyici" olarak anılan bu ürünün aHı " KW 350 Kochendwasser- ~ " "

1976.... KARCHER firması üretim halkasına vakum makinelerini de ilave etti. Daha sonraki yıllarda bunu zemin temizleyiciler, parça yıkama makineleri, dış alan süpürücüleri, tank içi yıkama sistemleri ve daha birçokları takip ederek KARCHER firmasını bugün dünyanın en büyük temizlik ekipmanları üreten firması haline getirdi.

1999 ... KARCHER TÜRKİYE Merkezi Almanya'da bulunan KARCHER GmbH. CO nun 36. firması olarak 1999 yılında kuruldu Deneyimli ve işi bilen bir bir ekiple yola çıkıldı. Kısa süre içinde Türkiye'de bir çok ilde bayilik ve servis ağı kurularak yaygın satış ve servis hizmetine başlandı. Bir dünya markası olan KÂRCHER'in ürettiği temizlik ekipmanları Türkiye pazarında kısa sürede önemli bir güç oldu. Türkiye' de mevcut yerli ve yabancı tüm marketlerde KARCHER ev tipi ürünler en fazla satış payı ile birinci sırada yer aldı.

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Hesap makineleri ve hesaplama fonksiyonu olup verilen bilgileri kaydeden, kaydedilen bilgileri yeniden veren ve gösteren cep tipi makinelerin imalatı (elektrikli, elektronik, mekanik vb.)
Telefon : 90-212-2512680
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1228
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2261844696
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
4110 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 31.03.2021

Mesaj Gonder