Giriş Yap

SMS

SUAR TURİZM GIDA MEDİKAL TEMİZLİK İNŞ. LTD. ŞTİ.

Firmamız medikal sektöründe faaliyet göstermektedir.Firmamız ürün seçiminde markalaşmayı kendine hedef seçerek, ülkelerinde markalaşmış ürünlerin ithalatını gerçekleştirip her geçen gün ürün yelpazesini talepler doğrultusunda daha da zengin çeşide ulaştırmayı prensip haline getirmiştir.Pazarladığımız ürünlerin birbirlerini tamamlayıcı nitelikte olmalarına önem verip, bu doğrultuda çalışmaktayız.

Firmamızın misyonu kaliteden ödün vermeden tecrübeli kadrosuyla kurumların ve işletmelerin ihtiyaçlarını temin edip satış sonrası olası problemlere karşı en kısa zamanda çözüm üretip, iş akışının aksamadan devamlılığını sağlamaktadır. Müşteri memnuniyeti temel ilkemizdir.

Sektörler

İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ

  • Işınlama, elektromedikal ve elektroterapi ile ilgili cihazların imalatı (elektro-kardiyograf cihazı, işitme cihazı, radyoloji cihazı, röntgen cihazları, X, Alfa, Beta, Gama, mor ötesi ve kızıl ötesi ışınların kullanımına dayalı cihazlar, vb.)

İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ

  • Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç)
Telefon : 0212 222 55 39
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5-6
Dükkan No : 161
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 2134648936
E-Posta : info@suarmedikal.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2496 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.03.2021

Mesaj Gonder