Giriş Yap

SMS

ÖZGE BİLGİ İŞLEM SAN. LTD. ŞTİ.

Özge Bilgi İşlem San.Ltd.Şti, Logo YazılımNetsis YazılımSentez Yazılım ürünlerinde şirketlerin ihtiyaçlarına göre Erp, Mrp, Crm, Otel, Restaurant, Muhasebe, Sahada Mobil Satış, Barkodlu Stok Takip, Market ve Mağaza Otomasyon Çözümleri sunan, uyarlama ve geliştirme yapan bir proje şirketidir. Kurulduğu yıl olan 1992 yılından bugüne, yurtiçi ve yurtdışında Muhasebe, Üretim, Finans, Maliyet Muhasebesi konularında uzmanlaşmış ve bu bilgi birikimi ile pek çok büyük ve orta ölçekli projeye imzasını atmıştır. Bünyesinde yaptığı işin gerektirdiği tüm sertifikalara sahip olan ÖZGE; Gıda, Üretim, Otomotiv, Hizmet, Dağıtım, İnşaat başta olmak üzere birçok farklı iş alanında uygulama danışmanlığının yanı sıra, Yapısal kablolama, Server kurulumları, Bilgi ve Data Güvenlik sistemleri vb. tüm bilgi işlem alt yapılarına da danışmanlık ve Sistem Entegratörlüğü yapmaktadır.

Vizyonumuz : Türkiye’nin en iyi, en güvenilir, önde gelen ve başarılı projelere imza atan bilişim şirketlerinden biri olmak.

Misyonumuz : 20 yılı aşan süre boyunca gerçekleştirdiğimiz projelerden, sahip olduğumuz bilgi birikimi ile, müşterilerimizin bilişim teknolojilerinden elde ettiği  verimi ve faydayı arttıran, beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflemiş anahtar teslimi projeler sunan bir çözüm şirketiyiz.

Değerlerimiz : Müşteri memnuniyeti, Müşteri odaklılık, gelişime odaklılık, katma değer yaratma, bağlılık, güvenilirlik.Hizmetlerimiz : ERP Uygulama Danışmanlığı, CRM Uygulama Danışmanlığı, Otel ve Restaurant  Otomasyonu Uygulama danışmanlığı,  Barkod çözümleri, Maliyet Muhasebesi Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Network ve sunucu sistemi kurulum ve danışmanlığı. Satış sonrası hizmetler  ve destek. 

Sektörler

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

  • Bilgisayar, yazılım, elektronik ve telekomünikasyon donanımlarının ve diğer büro ekipmanlarının bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
Telefon : 90-212-2103536
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 6
Dükkan No : 664
Giriş Katı : 6
Adres Kodu : 1678664135
E-Posta : satis@ozge.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2924 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 28.03.2024

Mesaj Gonder