Giriş Yap

SMS

MAKS OTOMASYON MÜHENDİSLİK VE ELEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Maks Otomasyon, 2003 yılında kurulmuş olup , endüstriyel otomasyon ve kontrol sistemleri konularında faaliyet gösteren genç ve dinamik bir mühendislik firmasıdır. Kurulduğu günden bugüne Delta ve Mean Well markalarının İstanbul bölge bayiliğini yürütmekte olan firmamız , 2013 yılı başından itibaren aynı markaların Bursa bölge bayiliğini de üstlenerek Bursa şubesini açmıştır. Firmamız tecrübeli ve gelişen kadrosu ile her seviyede otomasyon projesine cevap verebilmektedir. Satış sonrası hizmetlerin müşteri memnuniyetinin en önemli bölümü olduğunun farkında olan firmamız, yazılım desteği , mühendislik hizmetleri , pano tasarım ve montajı konularında hizmet verebildiği gibi ,gerektiğinde anahtar teslimi olarak da müşterilerinin taleplerini karşılayabilmektedir.

Amacımız , kaynakları değişen Pazar şartlarına optimize etmek , kaliteyi standart hale getirip minimum maliyetlerle sunmak, kullanıcı dostu ve fonksiyonel çözümler üretmek, sürekli gelişen ürünlerimizle müşterilerimizin rekabetçi şartlara hızlı ve etkili bir şekilde adapte olmalarını sağlamaktır.

Firmamız hakkında daha detaylı bilgi edinmek yada ihtiyacınız olan otomasyon çözümleri konusunda bilgi alışverişi yapmak adına sizleri ofisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • Endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının kurulum hizmetleri (endüstriyel işlem kontrol ekipmanlarının ve otomatik üretim tesislerinin tasarımı ve montajı, endüstriyel zaman ölçüm alet ve cihazlarının kurulumu) (otomasyon destekliler dahil)
Telefon : 90-212-2204248
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 277
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1807659832
E-Posta : info@maxotomasyon.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3250 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 06.11.2020

Mesaj Gonder