Giriş Yap

SMS

İZ ENERJİ ELEKTRİK TAAHHÜT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

İz Enerji olarak tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda çok önemli projelere imza atmayı hedeflemektedir. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübelerimizi kalite ile birleştirerek güvenebileceğiniz bir partner olmayı garanti ediyoruz.

Firmamız teknik kadrosuyla tüm ayrıntıları ile planlanmış projelere imza atmak için, sürekli gelişen teknolojideki yenilikleri her ölçekteki uygulamalarda dikkate alarak hareket etmektedir. Sektöründe gerek işveren, gerekse diğer kurumlarla uyum ve koordinasyon sağlamayı hedef alıp, ilkeli çalışmayı kendine görev edinmiştir.

Mühendislik eğitimine ve formasyonuna son derece önem vermekteyiz. Özelliklerimizden birisi de kadromuzun, sahadaki personeller hariç, üniversite mezunu olmasıdır. Kadromuzda ulusal ve uluslararası standartlara hakim, yabancı dil bilen mühendisler ve teknik elemanlar bulunmaktadır.

İz Enerji mesleki sorumluluk ve görevlerini yerine getirerek güvenilir mühendislik hizmeti vermeyi, siz değerli iş ortaklarına taahhüt etmektedir.

Sektörler

Telefon : 0212 320 58 32
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 9
Dükkan No : 1169
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2680330186
E-Posta : info@izenerji.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2435 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder