Giriş Yap

SMS

İRA YAPI SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.

Alanında 10 yılı aşkın satış ve uygulama tecrübesiyle İra Yapı Sistemleri Ltd. Şti. kendisine çalışma sahası olarak asma tavan, modüler ve hareketli bölme duvar, akustik çözümler, yükseltilmiş döşeme ve zemin kaplama uygulamalarını seçmiş olup, bu alanda geçmişten gelen gerek yurtiçi gerekse yurtdışı tecrübelerini müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

Firmamız, başta yönetim ofisleri olmak üzere her türlü ofis, mağaza ve benzeri iç mekanların düzenlenmesinde özellikle mimari tasarım firmaları ve alt işveren uygulayıcıların çözüm ortağı olarak dekorasyon ve iç mimari alanında kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam etmektedir.

İra Yapı Sistemleri, ürün yelpazesinde yer alan çeşitli ürünlerin uygulamalarını yaptığı gibi aynı zamanda müşteri ihtiyaçlarına yönelik olarak satış bayii hizmeti de vermektedir. Firma olarak hedefimiz, siz müşterilerimize en kaliteli ürün ve çözümleri zamanında ve en uygun fiyatlarla sunabilmek, dürüst ve ilkeli hizmet anlayışıyla çalışmak, farklı alternatifler sunabilen, bütçenize göre çok alternatifli projeler üretebilen çözüm ortağınız olmaktır.

Sektörler

MOBİLYA

  • Seyyar bölme ve metal yapı üzerine asma tavan montaj işleri ile diğer doğrama tesisatı işleri
Telefon : 90-212-2744487
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 7
Dükkan No : 1135
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2292743669
E-Posta : info@irayapi.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
3144 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 25.03.2021

Mesaj Gonder