Giriş Yap

SMS

İNFOMET GÜVENLİK SİSTEMLERİ BİLGİSAYAR VE ELEKTRONİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.


Müşterilerinin, elektronik güvenlik sistemleri çözümlerine ilişkin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak, güvenilir, kalıcı ve yenilikçi bir işbirliği içinde sunulan hizmetlerden en yüksek katma değeri almalarını sağlamayı misyon edinen infoMET Güvenlik Sistemleri, elektronik güvenlik sistemleri sektöründe en önemli sistem entegratörleri arasında yer almaktadır. 

infoMET Güvenlik Sistemleri, sektörün gelişmesine yardımcı olurken müşterilerinin gereksinimleri doğrultusunda çözümler üretmeye devam etmektedir. Bu anlamda infoMET Güvenlik Sistemleri, elektronik güvenlik sektörünün önde gelen oyuncularından biri olma özelliğini koruyan %100 Türk Sermayeli teknoloji şirketidir. 

Müşteriler için yarattığı değeri sürekli arttırmayı hedefleyen bir hizmet şirketi olarak Türkiye elektronik güvenlik sistemleri teknolojileri pazarında önemli bir yer edinmek infoMET Güvenlik Sistemleri'nin vizyonudur. 

infoMET Güvenlik Sistemleri;

  • Bir yanda yarattığı istihdam; diğer yanda infoMET Güvenlik Sistemleri'nden yetişen teknik eleman ve yöneticiyi,
  • Gerçekleştirilen başarılı projeler ile sektörde yaratılan güveni, özel sektörün değişimlerine ve beklentilerine gösterilen esneklik ve uyum

Farklı müşteri segmentleri, farklı ürün ve hizmetler; farklı iş ortakları ile çalışmanın getirdiği dinamizm ve değişime uyum yeteneğini, en büyük değeri olarak görmektedir. Tüm yapılanmasında çalışanları, iş ortakları, toplum ve paydaşları ile bilgiyi yöneterek hedeflediği tüm sektörlerde müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. 

Dünyanın en büyük teknoloji liderleri ile güçlü stratejik ortaklıklar kuran infoMET Güvenlik Sistemleri, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği projelerle koşulsuz müşteri memnuniyetini gerçekleştirmektedir.

Sektörler

TEKNİK HIRDAVAT

  • Yivli bağlantı malzemeleri imalatı, demir, çelik veya bakırdan (vidalar, cıvatalar, somunlar vb. yivli ürünler)
  • Motorlu veya pnömatik (hava basınçlı) el aletlerinin onarımı (yuvarlak/vargel/zincir testere, matkap, pnömatik veya motorlu metal kesme makası, darbeli cıvata anahtarı vb.)
Telefon : 320 08 80
Blok : A
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 13
Dükkan No : 1978
Giriş Katı : 13
Adres Kodu : 2410939165
E-Posta : info@infomet.com.tr
Mesaj Gönder Kat Planı
2623 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder