Giriş Yap

SMS

HEDEF BAĞLANTI ELEMANLARI VE TEKNİK HIRDAVAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

HEDEF BAĞLANTI ELEMANLARI endüstriyel sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılamak üzere faaliyete başlamıştır.

Önceliği, METAL ve MONTAJ sektöründe faaliyette bulunan siz değerli üreticilerimizin yaşadıkları sorunların çözümüne katkıda bulunmaktır.

Başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan HEDEF BAĞLANTI ELEMANLARI, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizle birlikte sizleri doğru HEDEF'E ulaştırmak için çalışmaya devam ediyor...

Sektörler

TOPTAN VE DIŞ TİCARET

  • Çeşitli malların bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar
  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç)
  • Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı)

TEKNİK HIRDAVAT

  • Yivsiz bağlantı malzemeleri imalatı, demir, çelik veya bakırdan (rondelalar, perçinler, perçin çivileri, kamalı pimler, kopilyalar vb. ürünler)
  • Yivli bağlantı malzemeleri imalatı, demir, çelik veya bakırdan (vidalar, cıvatalar, somunlar vb. yivli ürünler)
  • Motorlu veya pnömatik el aletlerinin imalatı (zımparalama, taşlama, parlatma vb. elektrikli elle kullanılan aletler ile dairesel veya zincirli testere, matkap, çivileme aleti, perçin tabancası vb.)
  • Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, menteşe, bağlantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.)
  • Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri perakende ticareti (çivi, vida, kilit, menteşe, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, perçin, vb.) (tarım ve bahçecilik el aletleri dahil)
Telefon : (212) 210 65 56
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 7
Dükkan No : 1038
Giriş Katı : 7
Adres Kodu : 2325142582
E-Posta : info@hedefbaglanti.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
3290 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 13.04.2022

Mesaj Gonder