Giriş Yap

SMS

PERPA FORKLİFT KİRALAMA, NAKLİYAT VE OTO KURTARMA (ÇEKİCİ) HİZMETLERİ

Firmamız Perpa forklift liralama,nakliyat ve oto kurtarma hizmetleri konusunda faliyet göstermektedir.Bizler Perpada 21.yıllık bir geçmişe sahip bir firmayız.Daha önce emlak dekorasyon inşaat işleri vs gibi işlerle uğraşırken son 9 yıldada gerek Perpada ağırlık olarak gereksede İstanbul  içerisinde 7/24 Perpa forklift kiralama ve nakliyat ve oto kurtarma hizmetleri olarak hizmet vermekteyiz özetle isrifleme paletli paletsiz malzeme taşıma,malzeme indirme,yükleme yapılması yaklaşık 3.5 ton ağırlığı hadar H 4.70 yüksekliğe istifleme işleri yapabilmekteyiz.
Çalışma ilkemiz hızlı dürüst müşteri memnuniyeti vermiş olduğumuz hizmet kalitesini ve kapsamını artırarak firmamızı devam ettirmektedir.
Bizler yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz lütfen müşterilerimiz referanslarımıza bakmanızı rica ediyoruz. SAYGILARIMIZLA

Sektörler

MAKİNA VE EKİPMANLARI

  • El veya motor gücü ile çalışan kaldırma, taşıma, yükleme ya da boşaltma makinelerinin imalatı (vinç palangası, yük asansörü, bocurgat, demir ırgat, kriko, forklift, kaldırma ve taşıma kuleleri, vinçler, hareketli kaldırma kafesleri vb.)
Telefon : 90-212-2226393
Blok : B
Hat
SARI AVLU
Kat : 4
Dükkan No : 432
Giriş Katı : 4
Adres Kodu : 1755761564
E-Posta : info@forkliftkiralama.com
Mesaj Gönder Kat Planı
3834 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder