Giriş Yap

SMS

Demiroğlu Matbaa / Davetiye / Nikah Şekeri

Bize göre "Sizin işiniz, bizim işimizdir." Matbaa, Davetiye, Nikah Şekeri, Grafik Tasarım sektörlerinde hem kaliteli hem de fiyat açısından size en uygun ürünleri sunmaya yardımcı olacağız. Sektörde profesyonel olmak için işi en üstün teknoloji ile zamanında teslim etmek gerekir. Bunun gerçekleşmesi için yeterli beceriyi kazanmış kalifiye personel ile son derece üstün teknikler geliştirilmektedir. Üretimde kullanmış olduğumuz cihaz ve makineler en son teknoloji ile bütünleşiktir. Bu üstün makineler profesyonel personel ile birleşince ortaya çıkan ürünler de profesyonel olmaktadır. Hem size maliyeti açısından cebinize uygun, hem de kalite açısından kullanım ömrü yüksektir. Sadece üretimde değil, tasarımda da grafiker personellerimiz en üstün becerilerini sergilemektedirler. Size uygun olan ürünü ortaya çıkarmak için emek sarfetmektedirler.

Sektörler

BASIM-YAYIN

  • Çıkartma, takvim, ticari katalog, tanıtım broşürü, poster, satış bülteni, kartpostal, davetiye ve tebrik kartları, yıllık, rehber, resim, çizim ve boyama kitapları, çizgi roman vb. basım hizmetleri
  • Serigrafi faaliyetleri
  • Basım öncesi bilgisayar destekli hizmetler (bilgisayar destekli sayfa tasarımı ile saydam, asetat, reprografik sunum araçları ve diğer sayısal sunum ortamları, taslaklar, planlar vb. baskı ürünlerinin tasarlanması) (masa üstü yayımcılık dahil)
Telefon : 212 256 15 64
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 8
Dükkan No : 1021
Giriş Katı : 8
Adres Kodu : 2729228557
E-Posta : info@demiroglumatbaa.com
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2747 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 20.01.2021

Mesaj Gonder