Giriş Yap

BESTAŞ MEDİKAL VE TEKNİK HİZM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Bestaş Medikal Ltd. Şti. Avrupa'nın önde gelen görüntüleme sistemleri üreticilerinden olan, DMS Group ve bünyesindeki Apelem üretimi güvenilir, dayanıklı, yenilikçi ve üstün kalitede sistemleri komple bir çatı altında sunmakta ve teknik hizmetlerini Türkiye Tek Yetkili Distribütörü olarak sağlamaktadır. Sistemlerimiz teknolojik yenilik odaklı üretim yapan DMS Group Kemik Dansitometre sistemleri, Mamografi sistemleri ve Apelem Dijital ve Konvansiyonel Radyoloji sistemleri, olmak üzere üç ana grupta toplanmaktadır.

Bestaş Medikal yenilik, kalite, güven ve optimum maliyetin belirleyicisi olma yolunda ilerlerken kurulum tabanı ve hizmet ağını gün geçtikçe ilerletmektedir. Kullanıcılarımızın yanında güvendikleri bir iş ortağı olmak firmamızın esas amacı olarak belirlenmiştir.

Sektörler

İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ

  • Işınlama, elektromedikal ve elektroterapi ile ilgili cihazların imalatı (elektro-kardiyograf cihazı, işitme cihazı, radyoloji cihazı, röntgen cihazları, X, Alfa, Beta, Gama, mor ötesi ve kızıl ötesi ışınların kullanımına dayalı cihazlar, vb.)
Telefon : 90-212-2101005
Blok : B
Hat
KIRMIZI HAT
Kat : 4-5
Dükkan No : 297
Giriş Katı : 5
Adres Kodu : 1801060052
E-Posta : info@bestasmedikal.com.tr
Mesaj Gönder Ürünler Kat Planı
2731 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 31.03.2021

Mesaj Gonder