Giriş Yap

SMS

AYTEKNO MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Aytekno Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi , Ark ocaklı ve indüksiyon ocaklı çelikhanelerin ark ocağı ,pota ocağı, sürekli döküm tesisi, toz toplama, soğutma suyu sistemleri, ferro alyaj katkı sistemleri ile çubuk ve profil  haddehanesi mühendisliği, orta ve yüksek gerilimli transformatörler, kompanzasyon hormanik filtre, haddehane ve inşaat şirketimizin ana konularıdır.

Son zamanlarda, birçok ülkede  müşterilerimizle başlatmış olduğumuz işbirliğini devam ettiriyoruz. Yeni iş ortakları bulmak, ürün ve mühendislik hizmetlerimizi onlara götürmek iş geliştirme programımızın bir parçası olmuştur.

Çelik endüstrisinin Türkiye’deki gelişimi diğer bazı şirketlerin yanında şirketimizi de anahtar teslimi projeler yapmaya yöneltmiş, inşaatı da dahil olmak üzere yaptığımız montaj ve devreye alma işleri projenin daha kısa surede tamamlanmasını sağlamıştır. Halihazırdaki bağlantılarımız vasıtası  ile müşterinin talebi halinde tüm imalatları Türkiye , İtalya, Hindistan veya Çinde  yaptırmaktayız. Bu esneklik bize mühendislik, danışmanlık, teslim süresinin kısalığı ve makul fiyat verme imkanını getirmektedir.

Geniş ve  uzun vadeli iş ilişkileri kurmak  ve  mevcut işlerinizi geliştirmek için çelikhane, haddehane, transformatörler ve inşaat alanında ihtiyaç duyacağınız  ekipman ve mühendisliğin temininde ve uygulamasında işbirliğine hazırız.

Sektörler

Telefon : 90-212-2201183
Blok : A
Hat
SARI AVLU
Kat : 9
Dükkan No : 1210
Giriş Katı : 9
Adres Kodu : 2666230657
E-Posta : info@aytekno.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2490 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 22.12.2014

Mesaj Gonder