Giriş Yap

SMS

AVEM PRODUKTİON

Firmamız AveM Produksiyon, kuruluşundan itibaren sektör için gerekli tüm yenilikleri yakından takip etmekte, ekipman parkını da bu doğrultuda güçlendirip, genişletmektedir. Televizyon, belediyeler,oteller ve organizasyon şirketlerine teknik ekipman hizmetini deneyimli ekibi ile hızlı, güvenilir ve uygun fiyat ile sunmak AveM Produksiyon ailesinin en önemli hedeflerinden biridir.

Yapım firmalarının projelerine uygun, alternatifli, sorunsuz ekipmanlarla çalışmayı tercih etmeleri, kiralama işinin ayrı bir yöntem ve uzmanlık getirdiği konusunda tüm söktörde fikir birliğine varılmış bir sonuçtur. Bununla birlikte yapımcıların ve teknik kadronun isteklerine cevap veremeyen cihazların ve bu cihazları kiralayan firmaların  tam tabiriyle merdiven altı şirketlerle yapılamayacağı sektör tarafından çok iyi bilinmektedir.

Sektörde ihtiyaç olacak elemanları firmamız bünyesinde yetiştirilmek üzere sektöre kazandırılması da en önemli vazifelerimizden biri olarak ilk sıralarda yer almaktadır.

Sektörler

SİGORTACILIK

  • Hayat sigortası dışındaki sigortacılık faaliyetleri (sağlık, yangın, motorlu taşıt, konut, tarım, denizcilik, havacılık, kaza, doğal afet, ulaştırma, nakliyat, para kaybı, borçlanma, mali sorumluluk, vb.)
Telefon : 90-212-2109987
Blok : B
Hat
MAVİ AVLU
Kat : 10
Dükkan No : 1798
Giriş Katı : 10
Adres Kodu : 2071951020
E-Posta : info@avemprod.com
Mesaj Gönder Kat Planı
2579 ziyaret edildi.
Güncelleme Tarihi : 11.03.2021

Mesaj Gonder