27 Nisan 2019 Cumartesi günü PERPA B Blok 10. katta bir dükkanda meydana gelen yangının hasar giderme çalışmaları devam ediyor.

 Çıkan yangın, teknik ve güvenlik ekiplerimiz, itfaiye ekipleri ve yangın söndürme Sprinkler sistemimiz sayesinde çok yayılıp büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekiplerimiz yangının gerçekleştiği andan beri gece gündüz hasarı giderebilmek için çalışıyor.  

Yangının gerçekleştiği gün PERPA Kooperatifi 2018 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu yapılıyordu. Kurul biter bitmez seçilen yönetim kurulu yangının çıktığı dükkanı ve etkilenen diğer dükkanları yerinde ziyaret etti. 

Cumartesi ve Pazar günü boyunca temizlik ve teknik ekiplerimiz durmadan çalıştı. 

29 Nisan 2019 Pazartesi sabahı erkenden, PERPA Kooperatifi ve B Blok Yönetim Kurulu, PERPA Güvenlik Müdürlüğü ve B Blok Teknik ekibi yangında duman, su ve ateşten hasar gören bütün dükkanları teker teker ziyaret etti. Geçmiş olsun diyerek hasar tespit çalışması yaptı. Tutanaklar tutuldu, ayrıntılı resimler çekildi. Yönetim daha sonra kendi arasında toplantı yaparak planlama yaptı, kararlar aldı.

Hasar gören dükkanların normal ticari faaliyetlerine hızla geri dönmelerini sağlamak amacıyla temizlik ve teknik personele ek olarak 40 temizlik personeli ve 10 boya personeli geçici olarak istihdam edildi. Bu zor süreçte PERPA A Blok yönetimi yardımlarını esirgemedi ve kendi temizlik ve teknik ekipleri ile PERPA B Blok’a destek verdi. 

PERPA B Blok esnafı yangın esnasında ve sonrasında yaşadıklarını PERPA TV ile paylaştı.

PERPA B Blok Teknik Müdürü Burak Altop, yangının başladığı 10. Kat 1878 numaralı dükkanın önünde, yangın hasar giderme çalışmalarıyla ilgili sorularımızı cevapladı.

Meydana gelen yangınla ilgili üzüntülerimizi ve geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Devam eden hasar giderme çalışmalarıyla ilgili güncel bilgi ve fotoğraflara sosyal medya hesaplarımızdan ve www.perpa.com.tr internet sitemizden takip edebilirsiniz.

http://www.perpa.tv/perpa-b-blok-yangin-hasari-giderme-calismalari/